Zomerarrangementen | Landgoed Het Roode Koper
RESERVEREN
Nederlands

De Veluwe kleurt paars!

De heide rondom ons landgoed staat nu volop in bloei. Ontdek deze prachtige natuur en boek ons 4-daags zomer-arrangement voor ontspannende wandel- of fietstochten, een duik in het zwembad, een bezoek aan Paleis Het Loo en 's avonds genieten van een fijn diner op het terras.

hoofdfoto: Gerrit Rekers

Zomer-arrangement

  • 3 overnachtingen inclusief ontbijt 
  • twee avonden een gastronomisch driegangendiner
  • een avond een culinair vijfgangendiner inclusief bijpassende wijnen
  • vrij gebruik van het verwarmde buitenzwembad met ligbed en badhanddoek
  • vrij gebruik van tennisbaan op ons landgoed
  • Prijs per persoon: € 594,00 (kamer Comfort), € 675,00 (kamer De Luxe), € 768,00 (kamer Grand Luxe), € 1059,00 (Suite)

Controleer beschikbaarheid per kamertype

Suggesties om bij te boeken: mountainbikes of e-bikes, een wandeling met de natuurgids of een rijk gevulde picknickmand.

Culinair fijnproeven

Dennis van den Beld kookt een dagelijks wisselend menu. Zowel voor lunch als diner serveren wij á la carteGeniet op het terras of in het restaurant van chef's mooie seizoensgerechten. U kijkt uit op de landschapstuin en het omringende bos.

uw eigen vakantie villa

Op een open plek in het bos en zonrijk gelegen, is daar het Manegehuis met twee suites, tezamen te huur als privé villa, geschikt voor 4 volwassenen en 4 kinderen. De villa is omringd door een privé tuin met meerdere terrassen. U kunt gebruik maken van de hotelfaciliteiten.

Logeren in het bos

Met vijf monumentale gastenverblijven op ons landgoed kiezen wij graag samen met u de meest comfortabele kamer(s) voor uw gezelschap. Alle kamers hebben uitzicht op het omringende bos.

EEN Bad met uitzicht

Alle kamers beschikken over een moderne badkamer met luxe verzorgingsproducten van Clarins. Een enkele badkamer heeft zelfs uitzicht op het bos.

Gewoon LEkker én delicaat! 

 Genieten van oesters, kreeft, een mooie salade of bitterballen op het lounge-terras van het restaurant van The Poolhouse.

Mondain genieten

Dankzij de bijzondere en zonnige ligging van The Poolhouse, temidden van een glooiend bos vol zingende vogels, is het driedubbel genieten van zon, bos én water.

Logeren met uw paard

Komt u met uw eigen paard het bos ontdekken? In onze manege met boxen voor gastpaarden stalt u uw paard. Als u in ochtend in alle rust ontwaakt, hebben wij uw paard reeds verzorgd en gevoed. 

Een partij tennis?

Onze tennisbaan op het landgoed is omringd door rododendrons. Voor kinderen liggen de rackets al klaar. Leuke sportieve activiteit ter afwisseling van een musea- en stadsbezoek. 

Alle arrangementen

Wilt u korter of langer blijven logeren op ons landgoed? Bekijk hier al onze online boekbare arrangementen. 

Voor alle arrangementen geldt dat het verblijf is inclusief:

  • vrij gebruik van espressomachine op uw kamer
  • vrij gebruik van de tennisbaan op ons landgoed
  • vrij gebruik van het verwarmde buitenzwembad (open april-september) inclusief badhanddoeken en loungebedden

Alle prijzen gelden voor een verblijf in 2019 en zijn op basis van een tweepersoonsbezetting van de kamer en exclusief € 2,00 gemeentelijke heffing per persoon per nacht. Toeslag éénpersoonsbezetting van een Suite in het Manegehuis, een Kamer Grand Luxe of een Kamer De Luxe: € 80,00 per nacht en toeslag op een Kamer Comfort: € 65,00 per nacht. Bij boeking van logies en ontbijt van zaterdag op zondag geldt een toeslag van € 50,00 per kamer. Prijswijzigingen onder voorbehoud. Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.