Voorgerechten
RUND
filet américain van rund – gegrilde witte asperge
crème van gerookte eidooier – nashipeer – gepekelde eidooier
crème van peterselie – schuim van peterselie – bouillon van asperge
€ 32,00
FOREL
gepekelde forel – gekiemde quinoa – crème van vlierbloesem – daslook
gedroogde cherrytomaat – avocado – ingelegde rettich
zilte groenten – saus van vlierbloesem
€ 31,00
BLEEKSELDERIJ / BULGUR
salade van bulgur – mousse van karnemelk – ingelegde groenten
crème van codium – kiwi – citrus gel
dressing van bleekselderij en codium
€ 28,00
WARME TUSSENGERECHTEN
LANGOUSTINE / BAAMBRUGS BIG
gebakken langoustine – gelakt buikspek van de barbecue – gel van verveine
salade van paksoi – schuim van vadouvan
€ 40,00
COQUILLE
rauw gemarineerde coquille – geconfijte coquille – artisjok
compote van tuinboon – citrus gel – krokante brioche
schuimige saus met kamille
€ 38,00
POMPOEN
tartaar van pompoen – krokante filo – crème van kaneel
basilicum – gemarineerde microradijs – beurre blanc met den
€ 28,00
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN
BOSPEEN / TANDOORI
tartaar van gebakken bospeen – gyoza – groene asperge
gel van kombu – gepofte bospeen – schuimige saus van tandoori
€ 38,00
TORTELLINI / DOPERWT
tortellini gevuld met Baambrugse lepelkaas – crème van doperwt en munt
gepocheerd kwartelei – asperge – peultjes – wilde kruiden
saus van soubise – beignet van brandnetel
€ 38,00
VIS HOOFDGERECHTEN
ZEETONG / KOKKELS
gepocheerde zeetong – salade van groene asperge en doperwt – crème van citroenmelisse
krokante zuurdesem – zilte groenten – schuimige saus van kokkels
€ 48,00
PIETERMAN
gebakken pieterman – lak van gerijpte aceto balsamico – krokant van aardappel
courgettebloem – inktvis – crème van kervel – bouillon van Parmezaanse kaas
€ 45,00
VLEES HOOFDGERECHTEN
‘’KAMPER’’ LAM
rosé gebraden lamsfilet – bombe van stoof van zijn nek – compote van ui en venkel
crème van waterkers – artisjok – zwarte knoflook
eigen jus met aardbei en zwarte knoflook
€ 52,00
REE
rosé gebraden reerug – cantharel – bitterbal van reestoof
terrine van pompoen en knolselderij – crème van raapsteel – pomme soufflé
gegrilde witte asperge – jus van gerookte ui
€ 50,00
NAGERECHTEN
AARDBEI / RABARBER
mousse van aardbei – ingelegde rabarber – crème van limoenblad
gel van rabarber – sorbet van witbier en vlierbloesem
crumble van yoghurt – merengue van limoenblad
€ 25,00
APPEL / CHOCOLADE
salade van groene appel – jasmijngel – bros van witte chocolade
cremeux van jasmijn en yoghurt – marshmallow van gember
schuim van chocolade – ijs van yoghurt
€ 25,00
WITTE CHOCOLADE / PASSIEVRUCHT / ASPERGE
cremeux van witte chocolade – mousse van passievrucht – gebrande mango
gel van passievrucht – crème van witte chocolade
dressing van mango en sereh – sorbet van asperge
€ 25,00
KAAS
assortiment van Europese kazen – huisgemaakte garnituren
€ 27,00
Heeft u een allergie? Meld het ons, wij houden hier dan rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus, desondanks is kruisbesmetting van allergenen niet 100% uit te sluiten omdat wij in onze keuken dagelijks met alle allergenen werken.