Gastronomisch restaurant | Landgoed Het Roode Koper Relais Chateaux
RESERVEREN
Nederlands

 

VOORGERECHTEN


RUND
filet américain van rund – crème van eidooier – nashipeer
gepekelde eidooier - crème van bosui – schuim van gerookte melk
bouillon van ui
€ 32,00


FOREL
gepekelde forel – salade van gekiemde quinoa – crème van munt – citrus
poivrade artisjok - bospeen – saus van tom kha en munt
€ 31,00


BLEEKSELDERIJ / BULGUR
salade van bulgur – mousse van karnemelk – ingelegde groenten
crème van codium – kiwi – citrus gel
dressing van bleekselderij en codium
€ 28,00


WARME TUSSENGERECHTEN


COQUILLE
rauw gemarineerde coquille – crème van mierikswortel – lavas
croutons van brioche – structuren van tomaat uit eigen tuin
€ 40,00


AARDAPPEL / OLDE REMEKER
terrine van aardappel en Olde Remeker – crème van bieslook – tuinboon
crème van Olde Remeker - krokante aardappel – beurre blanc met zwarte peper
€ 28,00

 

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

 

DOPERWT / EIKHAAS
geglaceerde eikhaas – crème van doperwt – ingelegde ui
rauwe champignon – wilde kruiden – schuimige soubisesaus
€ 38,00


CANTHAREL / GROENE ASPERGE
ragout van cantharel – gestoofde groene asperge – crème van lavas
gebakken cantharel – ingelegde koolrabi – beurre blanc met lavas
€ 38,00

 

VIS HOOFDGERECHTEN

 

ZEETONG
op amandel gebakken zeetong – hollandaise met gepofte knoflook
ratatouille – lardo – artisjok - postelein
€ 48,00


SNOEKBAARS
op de huid gebakken snoekbaarsfilet – brandade met Hollandse garnaal
krokante filo – bloemkool – romige bouillabaisse
€ 48,00

 

VLEES HOOFDGERECHTEN


‘’KAMPER’’ LAM
rosé gebraden lamsfilet – bombe van stoof van zijn nek – compote van ui en venkel
crème van waterkers – artisjok – zwarte knoflook
eigen jus met aardbei en zwarte knoflook
€ 52,00


REE
rosé gebraden reerug – ree-stoof – brioche – groene asperge
polenta – crème van salie – koningsboleet – eigen jus
€ 52,00


NAGERECHTEN


PERZIK / YOGHURT
mousse van yoghurt – ingelegde perzik – gerookte amandel
hangop – merengue – sorbet van Oost-Indische kers
€ 25,00


FRAMBOOS / TULP
parfait van tulp – gevulde framboos – crème van witte chocolade
gel van tulp – sorbet van framboos en roze peper
€ 25,00


BRAAM / DEN
mousse van karamel en zeezout – gel van braam – ingelegde braam
crème van den – merengue – roomijs van den
€ 25,00


KAAS
assortiment van Europese kazen – huisgemaakte garnituren
€ 27,00

 

 

 


Heeft u een allergie? Meld het ons, wij houden hier dan rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus, desondanks is kruisbesmetting van allergenen niet 100% uit te sluiten omdat wij in onze keuken dagelijks met alle allergenen werken.

Tafel reserveren? Bel ons direct