Landhuis De Struyckenbergen | luxe vakantievilla met wellness op de Veluwe
RESERVEREN
Nederlands

Open: 9 december 2020

Begin december 2020 openen wij het volledig gerenoveerde Landhuis ‘de Struyckenbergen’. Deze 16-persoons villa met privé spa is vlak bij ons landgoed gelegen op een prachtige plek aan de Stakenbergse heide. 

Download de brochure over Landhuis De Struyckenbergen

KEUKEN with a view

In de riante en luxe keuken inclusief wijnkoelkast en xl oven staat een prachtige royale eettafel. Dankzij een fraaie glazen wand is de lichtinval in deze ruimte enorm en is het uitzicht op de heide schitterend. De woonkamer, afsluitbaar van de keuken, is sfeervol ingericht met elegante meubels en fijne zitbanken. De erker biedt zicht op de tuin en de heide.

ZEVEN SLAAPKAMERS

Op de eerste etage van de villa bevinden zich vier tweepersoonskamers, op de tweede etage twee kamers mét een tweekilometer-ver uitzicht over de heide. In het bijgebouw bevinden zich nog eens vier extra slaapplaatsen. Alle kamers zijn voorzien van een luxe badkamer met bad of douche, wastafel en toilet.

Privé spa met whirlpool

De privé spa is een luxe waarvan u het hele jaar door kunt genieten. In een riant en modern gebouw naast de villa bevindt zich de wellness ruimte. De luxe sauna met stoombad, wellness- en stortdouche is van alle faciliteiten voorzien voor een totaalontspanning. Extra bijzonder is de Whirlpool buiten. Deze treft u verscholen tussen de bomen, in alle privacy. In de avond beleeft u vanuit de buitenspa een prachtige sterrenhemel.

het mooie buitenleven

Rondom het landhuis is er inclusief het privé parkeerterrein 1 hectare eigen grond. Het terras met comfortabele loungebanken is zonnig gelegen. Op een open plek in de tuin bevindt zich een vuurplaats. Hier geniet u van een mooi avondvuur terwijl de kinderen er marshmallows roosteren.

Landhuis op Elspeter heide, nabij Leuvenumse Bos

Actief ontspannen

Vanuit de tuin loopt u zo de heide op waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Komt u het wild niet tijdens uw wandeling tegen, dan spot u vast een roedel herten langs de omheining van het terrein. Voor mountainbikers is er een uitdagend MTB-parcours, bestaande uit twee bewegwijzerde routes van ieder 22 km. 

door natuur omringd

Aan de Stakenbergse heide, daar waar de schaapskudde van Elspeet graast en de heide overgaat in het Leuvenumse Bos, treft u ‘De Struyckenbergen’. De omgeving van deze villa biedt alles waar de Veluwe om bekend staat: uitgestrekte bossen, heideheuvels en vennen, zandverstuivingen, herten en wilde zwijnen. 

zakelijke meetings

Landhuis 'de Struyckenbergen' is ook zeer geschikt voor zakelijke ontmoetingen waar privacy, afzondering en veiligheid van groot belang is. Een heidesessie is hier letterlijk een sessie op de heide. Het is een uiterst inspirerende plek en zeer geschikt voor coach- en trainingsbijeenkomsten. 

Reserveren?

U kunt het landhuis huren voor minimaal 2 nachten. Dit zijn de tarieven en de aankomst- en vertrekdagen:

Vrijdag – maandag: 3 nachten      € 4.500,00
Maandag – woensdag:       2 nachten € 3.000,00
Woensdag – vrijdag: 2 nachten € 3.000,00
Vrijdag – vrijdag: 7 nachten € 9.000,00

Tijdens feestdagen en schoolvakanties geldt een verblijf van minimaal 7 nachten. De incheck is vanaf 16.00 uur en uitchecken kan tot 11.00 uur. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan.

Beschikbaarheidskalender en reserveren

Voor het maken van een reservering kunt u ook telefonisch contact opnemen met de receptie van Het Roode Koper: 0577-407 393 of via e-mail: info@roodekoper.nl