RESERVEREN
Nederlands

Vieren

Tot in ieder detail is iedere feestelijke viering op Het Roode Koper anders, persoonlijk en intiem.

Een viering op Het Roode Koper begint met een gesprek waarin u uw wensen met ons deelt. Voor iedere gelegenheid creëren wij een passende en eigen sfeer op ons landgoed, zodat uw gasten zich welkom voelen.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Vieren

EEn Sprookjeshuwelijk vieren

Trouwen op Het Roode Koper betekent idyllisch trouwen in stijl, op het meest romantische landgoed met het mooiste hotel van Nederland. Binnen of buiten, met een klein gezelschap of enorm uitbundig op een landgoed, exclusief voor u.

Een feest om te koesteren

Een lunch bij The Poolhouse, een diner onder de vliegdennen, op het terras of in het restaurant. Of het nu een verjaardag, huwelijk of jubileum is, voor veel families is Het Roode Koper dé plek om terug te keren om bijzondere gelegenheden samen (culinair) te vieren. 

Het landgoed exclusief

U wenst een feest van twee of drie dagen? Uitbundig of intiem, u kunt het landgoed met haar 32 hotelkamers exclusief afhuren en uw gasten aanbieden te blijven logeren. Zo'n bijzonder weekend sluit u met z'n allen af met een heerlijk champagne-ontbijt op het terras of in het restaurant.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Landgoed exclusief

in uw eigen sfeer

Aan prachtig gedekte tafels nodigt u uw gasten uit voor een sfeervol ontbijt, een fijne lunch of een mooi diner. De versiering in de tuinen of in het restaurant, de gedekte tafels... iedere viering is uniek in haar soort omdat het uw individuele wensen zijn waarop wij het feest voor u verzorgen.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Eigen sfeer

stijlvol binnen vieren

In een minder warm seizoen kiest u voor een sfeervol familiefeest in een van onze huiselijke stijlkamers met een knapperend haardvuur. Ook op koudere dagen maken wij van uw viering een hartverwarmend moment.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Lounge

een feestelijk programma

Verras uw gasten met een activiteit. Wat dacht u van een mooie boswandeling met onze natuurgids, een speurtocht over ons landgoed, een mtb-tocht naar de heide, een sport- of gezelschapsspel op het gazon of in de lounge, een roofvogelshow... welke activiteit had ú in gedachten?

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Feestelijk progamma

Feest voor kinderen

Kinderen hebben een streepje voor bij ons. Voor hen geven we uw feest een speciaal tintje met een spannende verhalenverteller, een bijzonder springkasteel of een creatieve knutselworkshop.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Kinderfeest

een zomers buitenfeest

De monumentale tuinen, het zwembad, het terras, de rozentuin; op een mooie zonnige dag maken de geuren en kleuren van de natuur de sfeer van uw feest compleet.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Buitenfeest

Poolparty

Wilt u een barbecue op de Big Green Egg bij het zwembad? Onze chef-kok kookt voor u op het loungeterras of in het restaurant van The Poolhouse. Het menu stemmen we met u af op het thema van de viering, het seizoen en uw gasten.

ALS de duisternis valt

Het Roode Koper is een warme plek voor een mooie viering. Bij donker is de villa sprookjesachtig verlicht en viert u heel intiem en privé uw eigen feest.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Avondfeest

een mooi avondfeest

Een viering kan heel intiem met een klein gezelschap. U kunt ook kiezen voor een spetterend avondfeest met live muziek.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Avondfeesten
Komt u kennismaken en uw partij bespreken? +31 (0)577 40 73 93