The Poolhouse | Landgoed Het Roode Koper

The poolhouse

Nieuw op ons landgoed is The Poolhouse, het geheel vernieuwde verwarmde buitenzwembad met bar en restaurant. Met een riant terras met prachtig zicht op de bossen, luxe ligstoelen en parasols voor de schaduw, is dit een heerlijke plek om te ontspannen!

Fris, zilt, zoet… proef de zomer!
DENNIS VAN DEN BELD

The Poolhouse: dat is ontspannen én culinair genieten van zomerse gerechten aan het zwembad. Oók daggasten zijn van harte welkom!

Hotel Landgoed Het Roode Koper - The Poolhouse Personeel

Culinaire zomerse gerechten

The Poolhouse is het tweede restaurant op ons landgoed. Hier serveert onze chef mooie zomerse gerechten. Van kreeft tot club sandwich en van sashimi tot boerderijkip. Hotelgasten kunnen hier de gehele dag (tot 21.00 uur) terecht voor een lunch of een small bite. Ook serveren wij hier heerlijk verkoelende drankjes van een gezonde smoothie tot een mooie champagne.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Gerechten Poolhouse

Te gast voor één dag

The Poolhouse, opgetrokken in strakke stijl met een natuurlijke uitstraling, beschikt ook over douches, kleedruimten en lockers en is daardoor geschikt voor de ontvangst van daggasten. Wilt u op een zomerse dag genieten van het geluid van de fluitende vogels in onze tuin, ontspannen een boek lezen bij het zwembad, een duik nemen en u laten verwennen met lekker eten en drinken? Reserveert u dan voor één dag een plekje bij The Poolhouse.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Genieten bij de Poolhouse

Arrangement daggasten

Voor daggasten is The Poolhouse geopend op basis van reservering vooraf. Onderstaand arrangement is niet online boekbaar. Belt u ons om te reserveren? +31 (0) 577 407 393

The Poolhouse-arrangement:
Dit dag-arrangement is inclusief ligstoel met badhanddoek, kop koffie, gebruik locker, douche, kleedruimte en een tegoed van €20,00 te besteden aan een of meerdere gerechten of small bites van The Poolhouse menukaart. Prijs: €40,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar: €25,00 per kind, inclusief €10,00 bestedingstegoed.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Arrangementen Poolhouse
Hotel Landgoed Het Roode Koper - Gerecht Poolhouse
Hotel Landgoed Het Roode Koper - Uitzicht Poolhouse

Loungen op het terras

Genieten van zomer-dishes

  • In de zomermaanden (april t/m oktober) is The Poolhouse alle dagen van de week geopend van 11.00 – 21.00 uur (keuken open van 12.00 – 20.00 uur).
  • Gebruik van The Poolhouse door daggasten alleen op basis van reservering vooraf.
  • Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Voor kinderen staat de gehele dag een kan met ranja klaar.
  • Bestedingstegoed is alleen geldig op de dag van uw verblijf. Het (resterende) tegoed wordt niet in contanten uitgekeerd.     
  • Hotelgasten kunnen hun verblijf een dag verlengen met het Poolhouse-dagarrangement
  • Maximaal aantal volwassenen per reservering Poolhouse-arrangementen: 6 personen