Vakantie-arrangement Hotel Het Roode Koper op de Veluwe
RESERVEREN
Nederlands

Ontdek de Veluwe in 5 dagen

Met dagtrips vanuit ons centraal gelegen landgoed, de hoogtepunten van de Veluwe met haar prachtige natuur, musea en rijke historie ontdekken? Het arrangement is niet inclusief deze dagtrips maar kunnen wij uiteraard wel voor u organiseren (onder bijbetaling en op basis van aanvraag vooraf).

Dag 1: aankomst

Wij heten u van harte welkom op ons landgoed. Geniet van een ontspannen middag, neem een duik in het verwarmde buitenzwembad, maak een wandeling in het bos, ga fietsen over de heide of geniet van een cocktail op het terras.

Dag 2: De Hoge Veluwe

Verken te voet of op de fiets het Nationaal Park De Hoge Veluwe (40 minuten rijden) en het Kröller-Müller Museum met de op één na grootste Van Gogh-collectie ter wereld.

Dag 3: Hanzestad-dag

Bezoek vandaag het pittoreske vestingstadje Elburg (30 minuten rijden) of Hanzestad Harderwijk (15 minuten) voor een mooie stadswandeling en een bezoek aan de authentieke haven.

Dag 4: even niets!

Vandaag geniet u van een ontspannen dag op het landgoed: lekker zwemmen, partijtje tennis, paardrijden (neemt u uw paard mee?), een picknick in de tuin, een korte fietstocht naar de heide of wat dacht u van een boswandeling met onze natuurgids? (Graag van tevoren reserveren).

Dag 5: KRoondomein HET LOO

Kroondomein Het Loo is het grootste aaneengesloten landgoed in Nederland en rijk aan cultuurhistorie. Het Paleis wordt momenteel gerenoveerd maar de prachtige tuinen, de stallen en het paleisdak zijn geopend. Hier heeft u een grandioos uitzicht over de 17e-eeuwse paleistuinen: een gebied van zes hectare, omsloten door het bosrijke paleispark.

Dag 6: giethoorn 

Na uw check-out kunt u richting Giethoorn (60 minuten). Huur er een fluisterbootje om dit rustieke dorp en haar omgeving te bekijken. Het is het Venetië van Nederland, met kanalen vol boten en eeuwenoude huizen met rieten daken. Tip: verleng uw bezoek aan Giethoorn door te dineren en logeren bij De Lindenhof, een klein hotel met een restaurant met 2 Michelin-sterren.

Het roode koper als thuisbasis

Het Ontdek de Veluwe arrangement is inclusief:

  • 5 overnachtingen inclusief ontbijt
  • 2 avonden een 3-gangen diner
  • vrij gebruik van het zwembad inclusief badhanddoek en ligstoel
  • vrij gebruik van de tennisbaan op het landgoed
  • vrij gebruik van de espressomachine op uw kamer
  • Prijs per persoon: € 685,00 (kamer Comfort), € 810,00 (kamer De Luxe), € 945,00 (kamer Grand Luxe), € 1370,00 (Suite) 
  • controleer beschikbaarheid per kamertype

uw eigen vakantie-villa

Dankzij de rustige en zonnige ligging aan de rand van het bos, is het Manegehuis de ideale plek voor een geweldige vakantie voor gezinnen met kinderen. Deze privé villa met besloten tuin is geschikt voor 4 volwassenen en 4 kinderen. 

Telefonisch reserveren of meer informatie gewenst?