RESERVEREN
Nederlands

Lieve gast,

Wij bieden u een veilig en ontspannen verblijf op ons 10 hectare groot landgoed. Onze services zijn aangepast en voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Een van onze arrangementen boeken? U kunt dit online doen en ook telefonisch: +31 (0)577 407393 

Ontspannen

Drie generaties plezier en ontspanning.
Yolanda Sörensen

Ontsnap aan de hectiek van het alledaagse leven. Wilt u samen met uw familie of vrienden actief ontspannen, juist helemaal niets doen of de Veluwe ontdekken? De dag is aan u. 

Ontspannen

Vieren

Deel al uw wensen met ons, wij verzorgen een onvergetelijk feest voor u.
Sietske Doespers

Op precies die wijze zoals u dat wenst, viert u samen met uw geliefde, uw familie en vrienden de feestelijke momenten van het leven.

Vieren

Fijnproeven

Koken met pure hartstocht!
Dennis van den Beld

Door smaken subtiel en origineel te combineren verras ik uw smaakpapillen. Ik nodig u graag uit voor een culinaire beleving in ons restaurant.

 

Fijnproeven

INSPIREREN

De rust van de natuur geeft een andere blik en heldere kijk op zaken.
Jon-Ivar Sörensen

Een spannende mtb-tocht, een wandeling, een proeverij in het bos tijdens uw bijeenkomst? Of urenlang overleg op kantoor? Mijn advies: laat u inspireren door de natuur. 

inspireren

verrassen

Romantisch dineren of overnachten
Geef een belevenis cadeau(bon)

Verras uw geliefde, familielid of vriend(in) met een cadeaubon van Het Roode Koper, te besteden aan een culinair diner of een romantische overnachting.

VERRASSEN

Onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal sturen wij een nieuwsbrief met seizoensaanbiedingen en brengen wij u op de hoogte van speciale dagen of evenementen op ons landgoed. Ook vertellen wij over de ontwikkelingen op Het Roode Koper, zoals de opening van een tweede privé villa. Wilt u ook op de hoogte blijven? 

 Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u ons landgoed volledig in beeld? Download hier onze brochure