RESERVEREN
Nederlands

Beleef de herfst op de Veluwe

Kom genieten van de herfstbomen die prachtig verkleuren, maak een mooie nazomerduik in het verwarmde buitenzwembad (water is 26 graden en zwembad is open tot 1 november) en proef chef's heerlijke najaarsgerechten.

Op ons 2-nachten arrangement (inclusief 2x viergangendiner) bieden wij u 10% korting! Prijs per persoon nu: € 349 (kamer Comfort) tot € 622 (Suite). 
Deze aanbieding is geldig tot 30 november 2019. 

Bekijk beschikbaarheid per kamertype

Ontspannen

Drie generaties plezier en ontspanning.
Yolanda Sörensen

Ontsnap aan de hectiek van alledag. Wilt u samen met uw familie of vrienden actief ontspannen of juist helemaal niets doen? Alles mag, niets hoeft.

Ontspannen

Vieren

Deel al uw wensen met ons, wij verzorgen een onvergetelijk feest voor u.
Sietske Doespers

Op precies die wijze zoals u dat wenst, viert u samen met uw geliefde, uw familie en vrienden dé momenten van het leven.

Vieren

Fijnproeven

Koken met pure hartstocht!
Dennis van den Beld

Door smaken subtiel en origineel te combineren breng ik u in vervoering. Ik nodig u graag uit voor een culinaire beleving in ons restaurant.

 

Fijnproeven

INSPIREREN

De rust van de natuur geeft een andere blik en heldere kijk op zaken.
Jon-Ivar Sörensen

Een spannende mtb-tocht, een wandeling, een proeverij in het bos tijdens uw bijeenkomst? Of urenlang overleg op kantoor? Mijn advies: laat u inspireren door de natuur. 

inspireren

verrassen

Romantisch dineren of overnachten
Geef een belevenis cadeau(bon)

Verras uw geliefde, familielid of vriend(in) met een cadeaubon van Het Roode Koper, te besteden aan een culinair diner of een romantische overnachting.

VERRASSEN