Michelinster-restaurant op de Veluwe | Het Roode Koper
RESERVEREN
Nederlands

Dineren in ons restaurant is een feest van culinaire verwennerij. Kom genieten van onze combinaties van wijn en spijs.
Bjorn Calkhoven

Kom genieten van een onvergetelijke gastronomische belevenis.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Restaurant personeel

stijlvol lunchen of dineren

  • Ons restaurant staat onder leiding van topchef Dennis van den Beld, in 2015 bekroond met een Michelinster.
  • Het restaurant is dagelijks geopend voor lunch (driegangen warme lunch) en diner. Wilt u komen lunchen of dineren? Om teleurstelling te voorkomen, vragen wij u vooraf te reserveren. Voor lunch kunt u plaatsnemen aan tafel tussen 12.30 - 14.00 uur en voor diner: 18.00 - 20.00 uur.

 

de menukaart

Onze chef Dennis van den Beld hanteert een klassieke kookstijl, op Franse leest geschoeid en eigen gemaakt met persoonlijke accenten. Het menu wisselt op basis van de best beschikbare producten, de smaken van het seizoen en het moment waarop u bij ons bent. Bekijkt u chef's a la carte kaart.

de mooiste wijnen

Wij laten u graag kennis maken met bijzondere wijnmakers, hun mooiste wijnen en de beste jaargangen. U vindt ze terug op de wijnkaart: van zeldzame wijnproducties van de klassieke châteaux tot de kleinere domaines in de bekende wijngebieden. Allen uitblinkend in hun authentieke productiemethodes en buitengewone smaak.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - De beste wijnen

bevlogenheid voor smaak

Ons restaurant vormt voor ieder van onze gasten een moment van intens genieten. Van elkaar, van de natuur, van de rust en ontspanning. Wij serveren u verrassende, en altijd passende, gerechten waarbij u onze chef altijd mag uitdagen met een bijzonder verzoek of voor het culinair omlijsten van een speciale gelegenheid of feestelijk moment.

 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Smaak