Op Het Roode Koper voelt u zich, ver weg van huis, toch thuis.
Yolanda Sörensen

logeren op Het roode koper

Op ons landgoed bevinden zich 32 kamers, verspreid over vijf gebouwen. Dankzij het historische karakter van de gebouwen is geen enkele kamer hetzelfde in vorm, grootte en ligging. Wel bieden ze allen uitzicht op het ons omringende bos.

de villa

In de statige villa  bevinden zich niet alleen 11 hotelkamers maar ook het restaurant, de lounges met open haard en meerdere stijlvolle vertrekken voor private dinners, inspirerende bijeenkomsten en mooie intieme vieringen.

Het koetshuis

Grote bomen omzomen het zeer rustig gelegen Koetshuis. Ooit werd hier het rijtuig van Graaf van Limburg Stirum gestald, nu bevinden er zich 11 kamers waaronder enkele royale suites met een gesloten (slaap)vide.

het poolse huis

Naast de villa, vlak bij het zwembad en gelegen in het bos, treft u het Poolse huis. Ooit de butlerswoning, nu een luxe gastenverblijf met 4 kamers.

het voorhuis

Ooit de tuinmanswoning en in 2010 opnieuw opgebouwd in de sfeer van het landgoed en het landschap. Het Voorhuis biedt 4 prachtige kamers en is gelegen nabij de manege.

het manegehuis

Op een open plek in het bos en zonrijk gelegen, biedt het Manegehuis twee prachtige suites met privé tuin. De suites in het Manegehuis bieden ruimte aan 4 volwassenen en 4 kinderen en kan ook gehuurd worden als privé villa.

de manege

Met uw paard op stap? In onze eigen manege met acht boxen voor gastpaarden kunt u uw paard geheel verzorgd stallen. Na een mooie tocht door het bos kan uw paard rustig uitlopen in de weide.