RESERVEREN
Nederlands

vergaderen

Waar vindt u nog de ruimte om van gedachten te wisselen?
Jon-Ivar Sörensen

Laat u inspireren door de rust en de natuur. U keert met frisse ideeën huiswaarts.

 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - vergaderen in het bos, op de veluwe

Buiten vergaderen

Voor een veilige vergadering op 1,5 meter afstand bieden wij, naast de binnenvertrekken, ook vergadermogelijkheden buiten aan. In de tuin plaatsen wij de door u gewenste vergaderopstelling inclusief alle benodigde faciliteiten.

Een bijeenkomst in een conferentiezaal buiten zorgt voor een unieke vergader-belevenis. 

klein tot groot event

In onze stijlvolle vertrekken ontvangen wij normaliter gezelschappen tot 120 personen. De Engelse landschapstuin biedt een bijzonder decor voor een stijlvol evenement tot 500 personen.

Nu, in de huidige COVID-19 situatie, hebben wij het landgoed ingericht conform de 1,5 meter maatregel. Belt u ons gerust voor de opties voor uw gezelschap. Wij verrassen u met prachtige mogelijkheden voor een veilig, comfortabel en bijzonder verblijf.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Ontmoetingen in de tuin

1 dag vergaderen

Dag-arrangement 09.00 - 17.00uur: € 97,00 p.p.
Dag-arrangement 09.00 - na diner: € 148,00 p.p.

Dag-arrangement is inclusief: vergaderzaal met projectiescherm, beamer, flipover met stiften, wifi, notitieblok en pen, onbeperkt koffie/thee, chocolaatjes/zuurtjes tijdens de vergadering, uitgeserveerde lunch in het restaurant, 's middags een schaal met handfruit en Balisto's, eventueel een viergangendiner. 

Bel +31 (0)577 40 73 93

Meerdaags verblijf

24-uurs: 09.00 t/m ontbijt 2e dag: € 306,00 p.p. 
2-daags: 09.00 - 17.00 uur 2e dag: € 396,00 p.p.

Verblijf is inclusief vergaderzaal met projectiescherm, beamer, flipover met stiften, wifi, notitieblok en pen, onbeperkt koffie/thee, chocolaatjes/zuurtjes tijdens de vergadering, uitgeserveerde lunch(es) in het restaurant, 's middags fruit en energybar, een viergangendiner op dag 1, overnachting incl. ontbijt. 

Bel +31 (0)577 40 73 93

Het terras met uitzicht op de tuin kan exclusief worden gereserveerd voor zowel een zakelijke bespreking als lunch of diner. Het 10 hectare grote landgoed is volledig met haar 32 hotelkamers op basis van exclusiviteit te huren.

Bij The Poolhouse kunt u comfortabel en veilig op het terras een werkbespreking, vergadering of congres organiseren. Ook zeer geschikt voor een borrel of diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. 

Afgezonderd in Koetshuis

Voor een besloten overleg kunt u zich tot 18 personen afzonderen in het monumentale, door hoge bomen omringde Koetshuis. Naast de vergaderzaal beschikt Het Koetshuis over 11 hotelkamers ter overnachting. Meer dan 11 personen die overnachten? Op het landgoed zijn er in totaal 30 kamers.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Vergaderen in het bos

RUSt en Privacy

Op de begane grond van het Koetshuis bevindt zich de exclusieve Van Limburg Stirumzaal, uitgerust met alle moderne vergaderfaciliteiten. In de zaal bevindt zich een comfortabele zithoek en er is een afgeschermd terras waar wij op een warme dag de lunch buiten kunnen serveren.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - De boardroom

uw eigen huis

Organiseert u een zakelijke ontmoeting waar privacy, afzondering en veiligheid van het allergrootste belang is? Wij ontvangen u graag in 'het Manegehuis'; de privé villa op ons landgoed met een meeting room in huiselijke sfeer. Geschikt voor gezelschappen tot 10 personen. Landhuis 'de Struyckenbergen' op de heide biedt ruimte aan 12 personen en is open vanaf eind 2020.

Download onze brochure over vergaderen in een privé villa

informeel met Michelinster

Tijdens uw bijeenkomst geniet u van een conferentie-lunch in ons restaurant.: een soep van de dag, een warme snack, mooie sandwiches en salade. Voor het viergangendiner nodigen wij u uit in ons restaurant met Michelinster. Dineert u liever in besloten kring in een van onze stijlvolle dinervertrekken of wenst u een informeel diner in onze lounge met haard? Belt u ons gerust voor de mogelijkheden.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Culinair intermezzo vergaderen

ontspanning tussendoor

Met uw collega's, relaties of gasten een moment van actieve ontspanning organiseren? Wat dacht u van:

  • Een stevige boswandeling met onze natuurgids Gerrit Rekers.
  • Uitdagende mountainbiketocht door bos en over heide.
  • Rondje hardlopen over bewegwijzerde bospaden van 2,5 tot 15 kilometer.
  • Schapendrijven, paarden mennen, een car rally, golf clinic, valkeniersshow, bootcamp, klootschieten of kleiduivenschieten; vraag ons naar alle mogelijkheden.
Hotel Landgoed Het Roode Koper - Ontspanning tussen vergaderingen

Prijzen zijn  per persoon en gelden voor een verblijf in 2020. Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief € 2,50 gemeentelijke heffing per persoon per nacht. Arrangementen gelden vanaf 6 personen. Onder dit aantal berekenen wij een zaaltoeslag van € 200,00 per dag. Overnachting is op basis van eenpersoonsbezetting van de kamer inclusief ontbijt. Prijswijzigingen voorbehouden. Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.