RESERVEREN
Nederlands

vergaderen

Waar vindt u nog de ruimte om van gedachten te wisselen?
Jon-Ivar Sörensen

Het Roode Koper is een bijzondere plek waar u rustig kunt werken, waar u zich thuis voelt en ver weg van kantoor de juiste beslissingen en plannen kunt maken. Laat u op ons landgoed inspireren door de rust en de natuur.

 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - vergaderen in het bos, op de veluwe

Gerenoveerde Regentenzaal (2023)

In het voorjaar van 2023 renoveerden wij de gehele Regentenzaal. Dit doen wij natuurlijk met behoud van authentieke details welke het huis zoveel heeft.

Na maanden intensief renoveren zijn de wanden geisoleerd, nieuwe luchttoevoeren gemaakt, de balkenvloeren opnieuw recht uitgelijnd en voorzien van nieuw parket, een antieke schouw geplaatst met openhaard, AV-ondersteuning weggewerkt in de vloeren, en rondom een lambrisering gemaakt welke een kopie is van de lambrisering van onze conversatiezaal. Vanzelfsprekend daarna met prachtige stoffen en behang voorzien.  

De regentenzaal is geschikt voor privé diners en lunches tot 20 personen en vergaderingen tot 16 personen.

gerenoveerde Prentenzaal (2023)

Dit jaar, 2023, renoveerden wij de Prentenzaal. Met geluidsabsorberende technieken verwerkt in wanden en plafond voor optimale akoustiek. De ruimte heeft een prachtig uitzicht alsmede weinig inkijk waardoor privacy optimaal gewaarborgd wordt. Vanuit de prentenzaal loopt u zo onze landschapstuin in.

De prentenzaal is 120m2 groot en is geschikt voor een gezelschap tot 50 personen theater of 30 personen in een U-vorm.

 

 

Buiten lunchen

Vergaderen op Het Roode Koper betekent tijdens de lunch naar buiten: geniet van een buffetlunch in het bos of op warmere dagen van een mooie lunch op het terras of in de tuin.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Buiten lunchen

grote landschapstuin

We hebben een mooie en grote tuin die veel ruimte biedt om buiten te vergaderen, om een vergaderbreak te organiseren of de bijeenkomst af te sluiten met een borrel of diner. 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Loungen en BBQ

Optimale luchtventilatie

De Tuinzaal en het restaurant zijn voorzien van een intelligent luchtventilatiesysteem. Dit systeem meet continu de luchtkwaliteit en zorgt voor toevoer van gefilterde schone buitenlucht. Zo zorgen wij voor een aangenaam verblijf in een aerosolenvrij restaurant en Tuinzaal, één van onze grotere vergadervertrekken. Vanuit de Tuinzaal en het restaurant heeft u bovendien prachtig uitzicht op de landschapstuin en het omringende bos.

in huiselijke setting

 

Organiseert u een zakelijke ontmoeting in huiselijke setting? Wij ontvangen u graag in het Manegehuis; de privé villa op ons landgoed. De woonkamer heeft een sfeervol zitgedeelte met haard en een comfortabele (vergader)tafel. Met openslaande deuren naar de tuin ook mogelijkheden voor buiten vergaderen. Geschikt voor gezelschappen tot 6 personen. 

 

uw eigen villa

 

In villa Struyckenbergen vergadert u letterlijk op de heide. Deze villa ligt op 3 kilometer afstand van ons landgoed, aan de bosrand en midden in de natuur. Aan een royale (vergader)tafel voor 12 - 14 personen kijkt u uit over de heide. De woonkamer is stijlvol ingericht met meerdere tête-à-tête zithoeken. U kunt hier verblijven op basis van self-catering of op basis van services op maat.

AFGEZONDERD IN KOETSHUIS

 

 Voor een besloten overleg kunt u zich tot 18 personen afzonderen in het monumentale, door hoge bomen omringde Koetshuis. Naast de vergaderzaal beschikt Het Koetshuis over 11 hotelkamers ter overnachting. Meer dan 11 personen die overnachten? Op het landgoed zijn er in totaal 30 kamers en 2 suites in de privé villa.

 

BOARDROOM MET PRIVÉ TERRAS

  

Op de begane grond van het Koetshuis bevindt zich de exclusieve Van Limburg Stirumzaal, uitgerust met alle moderne vergaderfaciliteiten. In de zaal bevindt zich een comfortabele zithoek en grote openslaande deuren geven toegang tot een privé-terras met zicht op het omringende bos. Op een mooie zomerse dag kunnen wij u hier de lunch buiten serveren.

 De Boardroom is geschikt voor gezelschappen tot 20 personen

 

Buiten vergaderen

Voor iedereen die de beste inspiratie uit de natuur haalt hebben wij, naast de binnenvertrekken, ook vergadermogelijkheden buiten. In de tuin plaatsen wij de door u gewenste vergaderopstelling inclusief alle benodigde faciliteiten.

Een bijeenkomst in een conferentiezaal buiten zorgt voor een unieke vergader-belevenis. 

klein tot groot event

In onze stijlvolle vertrekken ontvangen wij normaliter gezelschappen tot 120 personen. De Engelse landschapstuin biedt een bijzonder decor voor een stijlvol evenement tot 500 personen.

Belt u ons gerust voor de opties voor uw gezelschap. Wij verrassen u met prachtige mogelijkheden voor een veilig, comfortabel en bijzonder verblijf.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Ontmoetingen in de tuin

Gastronomisch restaurant

Tijdens uw bijeenkomst geniet u van een conferentie-lunch in ons restaurant: chef's dagsoep, een warme snack, mooie sandwiches en salade. Voor het viergangendiner nodigen wij u uit in ons restaurant welke al jarenlang in de top 50 van de Lekker staat . Dineert u liever in besloten kring in één van onze stijlvolle dinervertrekken of wenst u een informeel diner in onze lounge met haard? Ook dat kan. 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Culinair intermezzo vergaderen

informele ontmoetingen

 

In de villa treft u de warm ingerichte lounge met open haard en uitzicht over de tuin. Hier kunt u ontmoetingen in huiskamersfeer arrangeren of ter afsluiting van uw vergaderdag genieten van een aperitief. Voor kleine gezelschappen is er ook de mogelijkheid hier te dineren.

ontspanning tussendoor

Met uw collega's, relaties of gasten een moment van actieve ontspanning organiseren? Wat dacht u van:

  • Een stevige boswandeling met onze natuurgids Gerrit Rekers.
  • Uitdagende mountainbiketocht door bos en over heide.
  • Rondje hardlopen over bewegwijzerde bospaden van 2,5 tot 15 kilometer.
  • Schapendrijven, paarden mennen, een car rally, golf clinic, valkeniersshow, bootcamp, klootschieten of kleiduivenschieten; vraag ons naar alle mogelijkheden.
Hotel Landgoed Het Roode Koper - Ontspanning tussen vergaderingen

1 dag vergaderen

Dag-arrangement 09.00 - 17.00uur: € 98,50 p.p.
Dag-arrangement 09.00 - na diner: € 193,50 p.p.

Prijzen zijn exclusief BTW en geldig tot 1 januari 2025

Dag-arrangement is inclusief: vergaderzaal met projectiescherm, beamer, flipover met stiften, wifi, notitieblok en pen, onbeperkt koffie/thee, chocolaatjes/zuurtjes tijdens de vergadering, uitgeserveerde lunch in het restaurant, 's middags een schaal met handfruit en Balisto's en eventueel een viergangendiner. 

Bel +31 (0)577 40 73 93

Meerdaags verblijf

24-uurs: 09.00 uur t/m ontbijt 2e dag: € 360,00 p.p. 
2-daags: 09.00 uur - 17.00 uur 2e dag:€464,00 p.p.

Prijzen zijn exclusief BTW en geldig tot 1 januari 2025

Verblijf is inclusief vergaderzaal met projectiescherm, beamer, flipover met stiften, wifi, notitieblok en pen, onbeperkt koffie/thee, chocolaatjes/zuurtjes tijdens de vergadering, uitgeserveerde lunch(es) in het restaurant, 's middags fruit en energybar, een viergangendiner op dag 1, overnachting incl. ontbijt. 

Bel +31 (0)577 40 73 93

Reserveren of beschikbaarheid aanvragen? Bel +31 (0)577 40 73 93