Fijnproeven | Hotel Landgoed Het Roode Koper
RESERVEREN
Nederlands

Fijnproeven

Beleef de pracht aan bijzondere smaken en geuren.
Dennis van den Beld

Kom proeven en geniet met net zoveel plezier van mijn kleurrijke gerechten als waarmee ik ze voor u kook.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Fijnproeven

chef's selectie

Dennis van den Beld kookt dagvers een dagelijks wisselend vier, vijf of zesgangenmenu met de best beschikbare producten op dat moment. Zo eet u de smaken van het seizoen. Daarnaast serveren wij á la carte en een menu tijdens de lunch. 

Bekijkt u chef's a la carte dinerkaart en zijn driegangenlunchmenu.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Menukaarten

Tafel reserveren?

Ontdek chef's smaken

"In mijn gerechten wil ik dat de ingrediënten op het bord herkenbaar zijn. Ik hanteer een klassieke kookstijl, op Franse leest geschoeid. Hoe ik dat doe? Loopt u gerust de keuken in voor een ontmoeting met mij en het team."

SFEER EN SMAKEN PROEVEN

Fijnproeven is een belevenis die al begint als chef de smaken voor het menu bedenkt en zijn ingrediënten kiest. Ieder gerecht wordt vol passie bereid om u te verrassen met uitzonderlijke geuren en smaken. Ieder gerecht dat wij serveren sluit naadloos aan bij de sfeer die u wenst. Romantisch met z’n tweeën, gezellig met de hele familie of uitgelaten voor een spetterend feest.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Smaken proeven

WAT ZIJN UW WENSEN?

Een lekker ontbijt, een heerlijke lunch, of een onvergetelijk diner. Met een hartelijk ontvangst, een prachtig uitzicht op de tuinen en omringende bossen en oprechte aandacht voor u, is eten op Het Roode Koper een feest.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Naar wens eten

Loungen bij de pool

Of u nu een romantisch weekend erop uit gaat, in ons restaurant dineert of een mooi verjaardagsfeest komt vieren, de ongedwongen sfeer op ons landgoed zorgt voor een fijn thuisgevoel. Op alle plekken op het landgoed viert u uw verblijf. 

 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Pool lunch

Proef, beleef en geniet!

Ga op stap in het Leuvenumse bos, neem een lunchpakket mee voor tijdens een mooie wandeling of laat ons een rijkgevulde picknickmand neerzetten bij de beek. Geniet van de omgeving, proef de seizoenen en ruik de geuren van de natuur.

 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Lunch in het bos

topchef Dennis van den Beld

Zijn droom volgend, startte Dennis van den Beld (34) op 16-jarige leeftijd zijn koks-carrière. Als gedisciplineerde wedstrijdkok enthousiasmeert hij ook zijn team deel te nemen aan wedstrijdkoken. Van den Beld won prestigieuze prijzen waaronder de Wynand Vogel Bokaal 2014, het Gouden Koksmes 2014 en als lid van het Nederlands Kookteam won hij Goud en Zilver op de Culinaire Olympiade 2016. In december 2015 kreeg Dennis van den Beld op Het Roode Koper zijn eerste Michelinster toegewezen.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Koken uit het hart

De mooiste WIJNen 

Onze wijnopslag met ruim 300 wijnen brengt menig wijnliefhebber in vervoering. Maître sommelier Maurice Griep laat u graag kennis maken met bijzondere wijnmakers, hun mooiste wijnen en de beste jaargangen. U vindt ze terug op de wijnkaart: van zeldzame wijnproducties van de klassieke châteaux tot de kleinere domaines in de bekende wijngebieden. 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Wijnproeverij

ZOETE MEESTERWERKJES

Lekkernijen maken die uw smaakpapillen verrassen is de uitdaging die onze chef patissier zich iedere dag weer oplegt. Geniet van zijn bonbons en prachtige taarten en proef zijn verfijnde desserts.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Kaasproeverij