RESERVEREN
Nederlands

Ontspannen

Hoor de vogels als u wakker wordt en ruik de frisse bosgeuren.
Yolanda Sörensen

Kiest u voor een dagje ontspannen op ons landgoed of gaat u de Veluwe ontdekken met haar prachtige natuur, bekende musea en historische steden?

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Yolanda Sörensen

elk seizoen wandelen

Vanaf het landgoed loopt u zo, langs het Poolse huis, het bos in. U kunt bewegwijzerde routes volgen die variëren van 2 tot 15,5 km. Al wandelend door de Leuvenumse bossen ervaart u hoe mooi de natuur om ons heen is. Ieder seizoen weer: van frisgroene bomen in de lente tot een kleurrijk herfstbos en witbesneeuwde paden in de winter.

MTB'en op de Veluwe

Het Noord Westen van de Veluwe heeft met haar glooiende bos en zandverstuivingen het ideale landschap voor beginnende en gevorderde mountainbikers. Langs ons landgoed ligt een prachtig parcours van twee lussen van 22 km. elk.

Ontdek de Veluwe

Bossen vol naald- en loofbomen, zandverstuivingen, heidevelden en kabbelende beekjes: in elk seizoen is de heuvelachtige Veluwe adembenemend mooi. Met wereldbekende musea en een rijke historie biedt dit grootste natuurgebied van Nederland alles voor een gevarieerde vakantie. Vanuit ons centraal gelegen landgoed maakt u de mooiste dagtrips.

WARM EN intiem

De haard in de huiselijke lounge brandt het gehele jaar. Heerlijk om er na een stevige boswandeling te ontspannen met een mooi glas wijn of een kop thee. Ook op minder warme nazomeravonden zorgen we voor een aangename en fijne ambiance.

sportieve ontspanning

Midden in het bos en omringd door rododendrons, treft u onze tennisbaan. Een balletje slaan voor het plezier of juist zin in een serieuze match? Bij de receptie liggen er rackets klaar voor u.

OP STAP MET UW PAARD

Uw eigen paard is van harte welkom in onze manege waar wij acht boxen voor gastpaarden hebben. Direct vanaf het landgoed starten er talrijke ruiterroutes door het Veluwse landschap.

manege Het Roode Koper met boxen voor gastpaarden

EEn frisse duik

Op een mooie zonnige dag is het heerlijk vertoeven bij The Poolhouse, het verwarmde buitenzwembad met terras en tweede restaurant op ons landgoed. Sportief baantjes trekken, recreatief zwemmen of ontspannen op de luxe ligstoelen; aan u de keuze.

ZOMERSE Gerechten

In The Poolhouse restaurant en op het lounge terras serveren wij mooie zomerse gerechten, overdag en in de avond. Van een wrap tot een mooie salade en van oesters tot bitterbal. Geniet ook van een gezonde smoothie of een mooie champagne.