RESERVEREN
Nederlands

Ontspannen

Hoor de vogels als u wakker wordt en ruik de frisse bosgeuren.
Yolanda Sörensen

Kiest u voor een dagje ontspannen op ons landgoed of gaat u de Veluwe ontdekken met haar prachtige natuur, bekende musea en historische steden?

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Yolanda Sörensen

MTB'en op de Veluwe

 

 

Het Noord Westen van de Veluwe heeft met haar glooiende bos en zandverstuivingen het ideale landschap voor beginnende en gevorderde mountainbikers. Langs ons landgoed ligt een prachtig parcours van twee lussen van 22 km. elk.

OP STAP MET UW PAARD

 

Uw eigen paard is van harte welkom in onze manege waar wij zeven boxen voor gastpaarden hebben. Direct vanaf het landgoed starten er talrijke ruiterroutes door het Veluwse landschap.

 

manege Het Roode Koper met boxen voor gastpaarden

EEn frisse duik

Op een mooie zonnige dag is het heerlijk vertoeven bij The Poolhouse, het verwarmde buitenzwembad met terras en tweede restaurant op ons landgoed. Sportief baantjes trekken, recreatief zwemmen of ontspannen op de luxe ligstoelen; aan u de keuze.

ZOMERSE Gerechten

In The Poolhouse restaurant en op het lounge terras serveren wij mooie zomerse gerechten, overdag en in de avond. Van een wrap tot een mooie salade en van oesters tot bitterbal. Geniet ook van een gezonde smoothie of een mooie champagne.

uw eigen tErras

Huurt u het Manegehuis in zijn geheel of een van de suites van deze privé villa op ons landgoed, dan is het heerlijk toeven op een van de terrassen in uw eigen tuin.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - prive villa

EINDELOOS MOOI FIETSEN

Vanaf het landgoed maakt u prachtige fietstochten door het bos, over de heide en de stuifzandvlaktes. Als u bij uw boeking aangeeft of u fietsen wenst te reserveren (toerfiets, mtb of elektrische fiets) dan staan deze klaar bij aankomst.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Fietsen

volop Kinderplezier

Kinderen struinen door het bos, bouwen hutten, nemen een duik in het zwembad, spelen voetbal op het gazon of verstoppen zich in de tuin. Samen met een van de koks bakken ze koekjes of pizza of bereiden ze hun eigen dessert.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Kinderplezier

Romantisch lunchen

Een weekend met z'n tweeën ertussen uit en samen genieten? Dan is een heerlijke lunch in de zoetgeurende rozentuin of een intiem diner onder de eeuwenoude beuk een romantisch idee.  

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Lunchen

Ontdek de Veluwe

Bossen vol naald- en loofbomen, zandverstuivingen, heidevelden en kabbelende beekjes: in elk seizoen is de heuvelachtige Veluwe adembenemend mooi. Met wereldbekende musea en een rijke historie biedt dit grootste natuurgebied van Nederland alles voor een gevarieerde vakantie. Vanuit ons centraal gelegen landgoed maakt u de mooiste dagtrips.

sportieve ontspanning

Midden in het bos en omringd door rododendrons, treft u onze tennisbaan. Een balletje slaan voor het plezier of juist zin in een serieuze match? Bij de receptie liggen er rackets klaar voor u.

Op een mooi plekje in de tuin zetten wij een rijkgevulde picknick voor u klaar. Geniet van de vogelgeluiden.

Vandaag een dagje ontspannen op het landgoed. Morgen weer iets actiefs. Op Het Roode Koper is de dag volledig aan u.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Picknick

3000 hectare gastvrijheid

Verscholen in de Leuvenumse bossen gaat ons landgoed naadloos over in het grootst aaneengesloten natuurgebied van Nederland: de Veluwe.

zomers loungen

Aan het einde van de middag is het heerlijk om samen na te genieten van de dag. Wij nodigen u uit voor een cocktail of een glas wijn bij het zwembad, op het terras of in de tuin.