Ontspannen

Hoor de vogels als u wakker wordt en ruik de frisse bosgeuren.
Yolanda Sörensen

Kiest u voor een dagje ontspannen op ons landgoed of gaat u de Veluwe ontdekken met haar prachtige natuur, bekende musea en historische steden?

Zoek een mooi plekje in de tuin en geniet van de stilte om u heen. Wij zetten er een rijkgevulde picknick voor u klaar.

3000 hectare gastvrijheid

Verscholen in de Leuvenumse bossen gaat ons landgoed naadloos over in het grootst aaneengesloten natuurgebied van Nederland: de Veluwe.

zomers loungen

Aan het einde van de middag is het heerlijk om samen na te genieten van de dag. Wij nodigen u uit voor een cocktail of een glas wijn bij het zwembad, op het terras of in de tuin.

op stap met UW PAARD 

Uw eigen paard is van harte welkom in onze manege. Direct vanaf het landgoed starten er talrijke ruiterroutes door het Veluwse landschap.

actief op de tennisbaan

Midden in het bos en omringd door rododendrons, treft u onze tennisbaan. Samen een balletje slaan voor het plezier of juist zin in een serieuze match? Voor kinderen liggen er rackets klaar.

PAreltjes in de natuur

Ons landgoed is omringd door 3000 hectare glooiend natuurlandschap. Ga op ontdekking, maak een (GPS) wandelroute door het bos of ontdek de uitgestrekte heide.

EINDELOOS MOOI FIETSEN

Maak een uitdagende (dag)tocht door de bossen op de ATB of een rondje Noord West Veluwe op de racefiets. Jong en oud stappen samen op de tandem voor een tocht over de heide.

volop Kinderplezier

Kinderen struinen door het bos, bouwen hutten, nemen een duik in het zwembad, spelen voetbal op het gazon en verstoppen zich in de tuin. ’s Avonds bakken ze samen met chef hun eigen pizza.

Romantisch lunchen

Een weekend met z'n tweeën ertussen uit en samen genieten? Dan is een heerlijke lunch in de zoetgeurende rozentuin of een intiem diner onder de eeuwenoude beuk een romantisch idee.  

EEn frisse duik

In de monumentale tuin, vlak bij de villa en het Poolse huis, ligt het verwarmde buitenzwembad, dat geopend is van april tot oktober. Rondom het zwembad is een uitgebreid zonneterras met ligbedden om heerlijk te luieren. De badhanddoeken liggen klaar voor u!

In maart 2017 openen we een nieuw buitenzwembad!

sportieve ontspanning

Ook tijdens uw weekend weg uw conditie op peil houden? Actieve sporters kunnen op en rond het landgoed naar hartelust hardlopen. Direct vanaf het hotel volgt u bewegwijzerde routes, variërend van 2 tot 13 kilometer. Zo start u energiek de dag.

een paard- en rijtuigtocht

Stapvoets de omgeving van het landgoed verkennen? Met paard en rijtuig rijdt u door de bossen en langs kastelen en landgoederen. Wij verzorgen voor u een picknick voor onderweg.

op pad met de natuurgids

Maak kennis met de flora en fauna van het Leuvenumse Bos en ga met onze natuurgids Gerrit Rekers voor dag en dauw wilde zwijnen spotten of tijdens een stille avondwandeling het spektakel van burlende herten beleven. Tip: boek een natuurwandeling als u reserveert!

Bijzondere STEDENTRIPS  

Door onze centrale ligging een goede uitvalsbasis voor een stedentrip naar Amsterdam (50 min), Utrecht (30 min), of Apeldoorn (20 min).

Golfen op DE MOOISTE GREENS 

Binnen een straal van 20 km vindt u prachtige golfbanen: Harderwold GolfresortRijk van Nunspeet en de Veluwse Golfclub in Hoog Soeren.