RESERVEREN
Nederlands

Ontspannen

Hoor de vogels als u wakker wordt en ruik de frisse bosgeuren.
Yolanda Sörensen

Kiest u voor een dagje ontspannen op ons landgoed of gaat u de Veluwe ontdekken met haar prachtige natuur, bekende musea en historische steden?

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Yolanda Sörensen

een culinair weekend weg

Samen met uw geliefde een weekend lang ontspannen en genieten van lekker eten. Tijdens een avondvullend diner proeft u chef's verfijnde gerechten en schenkt de sommelier u prachtige bijpassende wijnen. Daarna fijn slapen in een van onze romantische hotelkamers.  

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Restaurant met Michelinster

op pad met de natuurgids

Maak kennis met de flora en fauna van het Leuvenumse Bos en ga met onze natuurgids voor dag en dauw wilde zwijnen spotten of tijdens een stille avondwandeling het spektakel van burlende herten beleven. Tip: boek een natuurwandeling als u reserveert!

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Natuurgids

BIJ DE HAARD

Na een ontspannende boswandeling, een fietstocht of een museumbezoek is het heerlijk vertoeven bij de brandende haard in de lounge. Geniet er van een bijzonder glas wijn of een kop dampende thee.

Op koelere dagen en avonden brandt de haard in de villa van Het Roode Koper

NAJAARSGERECHTEN

In ons restaurant met Michelinster serveren wij mooie najaars-gerechten. Chef Dennis van den Beld en sous chef Gert van der Heijden selecteren hiervoor de beste regionale seizoensingrediënten.

MTB'en op de Veluwe

Het Noord Westen van de Veluwe heeft met haar glooiende bos en zandverstuivingen het ideale landschap voor beginnende en gevorderde mountainbikers. Langs ons landgoed ligt een prachtig parcours van twee lussen van 22 km. elk.
Zin in een sportief weekend? Lees meer over ons MTB-arrangement.   

verwarmd buitenbad

Het buitenzwembad op ons landgoed is geopend tot 1 november. Het water is verwarmd tot 26 graden. Zo is het op een mooie nazomerse dag nog heerlijk vertoeven bij The Poolhouse.

OP STAP MET UW PAARD

Uw eigen paard is van harte welkom in onze manege. Direct vanaf het landgoed starten er talrijke ruiterroutes door het Veluwse landschap.

Omringd door natuurschoon

3.000 hectare bos en heide omringen het hotel. Het Leuvenumse bos is een van de oudste bossen van ons land. Het is een prachtig glooiend gebied.

Beeldentuin

Het Kröller-Müller Museum heeft een van de grootste beeldentuinen van Europa. Op 25 hectare treft u moderne beeldhouwkunst in een natuurlijke setting. De tuin is het hele jaar open en beleeft ieder seizoen weer een andere sfeer.