Ontspannen | Hotel Landgoed het Roode Koper
RESERVEREN
Nederlands

WIJNPROEVEn en wandelen

Komt u een weekend logeren? In januari, februari en maart organiseren wij iedere vrijdagmiddag een wijnproeverij en iedere zondag een boswandeling mét natuurgids. Bekijkt u onze winterspecials

Tip: reserveer voor zondag na de wandeling een tafel in het restaurant. Zo sluit u uw weekend op culinaire wijze af.

Ontspannen

Hoor de vogels als u wakker wordt en ruik de frisse bosgeuren.
Yolanda Sörensen

Kiest u voor een dagje ontspannen op ons landgoed of gaat u de Veluwe ontdekken met haar prachtige natuur, bekende musea en historische steden?

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Yolanda Sörensen

een paard- en rijtuigtocht

Stapvoets de omgeving van het landgoed verkennen? Met paard en rijtuig rijdt u door de bossen en langs kastelen en landgoederen. Wij verzorgen voor u een picknick voor onderweg.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Paard en rijtuig

op pad met de natuurgids

Maak kennis met de flora en fauna van het Leuvenumse Bos en ga met onze natuurgids Gerrit Rekers voor dag en dauw wilde zwijnen spotten of tijdens een stille avondwandeling het spektakel van burlende herten beleven. Tip: boek een natuurwandeling als u reserveert!

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Natuurgids

op stap met UW PAARD 

Uw eigen paard is van harte welkom in onze manege. Direct vanaf het landgoed starten er talrijke ruiterroutes door het Veluwse landschap.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Manege

actief op de tennisbaan

Midden in het bos en omringd door rododendrons, treft u onze tennisbaan. Samen een balletje slaan voor het plezier of juist zin in een serieuze match? Voor kinderen liggen er rackets klaar.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Tennisbaan

PAreltjes in de natuur

Ons landgoed is omringd door 3000 hectare glooiend natuurlandschap. Ga op ontdekking, maak een wandelroute door het bos of ontdek de uitgestrekte heide.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Wandelen

EINDELOOS MOOI FIETSEN

Maak een uitdagende (dag)tocht door de bossen op de ATB of een rondje Noord West Veluwe op de racefiets. Jong en oud stappen samen op de tandem voor een tocht over de heide.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Fietsen

volop Kinderplezier

Kinderen struinen door het bos, bouwen hutten, nemen een duik in het zwembad, spelen voetbal op het gazon en verstoppen zich in de tuin. ’s Avonds bakken ze samen met chef hun eigen pizza.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Kinderplezier

Romantisch lunchen

Een weekend met z'n tweeën ertussen uit en samen genieten? Dan is een heerlijke lunch in de zoetgeurende rozentuin of een intiem diner onder de eeuwenoude beuk een romantisch idee.  

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Lunchen

EEn frisse duik

Op een mooie zonnige dag is het heerlijk vertoeven bij The Poolhouse, het verwarmde buitenzwembad met terras en tweede restaurant op ons landgoed. Sportief baantjes trekken, recreatief zwemmen met de kinderen of ontspannen op de luxe ligstoelen; aan u de keuze. The Poolhouse biedt een prachtig uitzicht op de groene bosrijke omgeving van het landgoed.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Zwemmen

sportieve ontspanning

Ook tijdens uw weekend weg uw conditie op peil houden? Actieve sporters kunnen op en rond het landgoed naar hartelust hardlopen. Direct vanaf het hotel volgt u bewegwijzerde routes, variërend van 2 tot 13 kilometer. Zo start u energiek de dag.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Hardlopen

Bijzondere STEDENTRIPS  

Door onze centrale ligging een goede uitvalsbasis voor een stedentrip naar Amsterdam (50 min), Utrecht (30 min), of Apeldoorn (20 min).

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Stedentrips

Golfen op DE MOOISTE GREENS 

Om de hoek treft u The Links Valley, de eerste reversible golfbaan van Europa. En binnen een straal van 20 km vindt u prachtige golfbanen als Harderwold GolfresortRijk van Nunspeet en de Veluwse Golfclub in Hoog Soeren.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Golfen