Zomerarrangementen | Landgoed Het Roode Koper
RESERVEREN
Nederlands

vakantie in bos én aan water

Luieren aan het zwembad, wandelen door het heuvelachtige bos of een bezoek aan het Kröller-Müller museum; de dag is volledig aan u. 's Avonds serveren wij het diner buiten op het terras.

Seizoens-arrangement

  • 3 overnachtingen inclusief ontbijt 
  • eerste twee avonden een gastronomisch driegangendiner
  • derde avond een culinair vijfgangendiner inclusief bijpassende wijnen
  • vrij gebruik van het zwembad met ligbed en badhanddoek
  • vrij gebruik van tennisbaan op ons landgoed
  • Prijs per persoon: € 555,00 (kamer Comfort), € 630,00 (kamer De Luxe), € 675,00 (kamer Grand Luxe), € 990,00 (Suite)

Controleer beschikbaarheid per kamertype

Suggesties om bij te boeken: mountainbikes of e-bikes, een paardrijles- of rit door het bos (onder begeleiding en minimaal een week tevoren reserveren). 

Poolhouse dag-arrangement

Eens 'n dagje genieten van zon, water, rust en heerlijk eten? Reserveer dan voor één dag een plekje bij The Poolhouse, het verwarmde buitenzwembad met bar, loungeterras en restaurant.

Poolhouse dag-arrangement is inclusief ligstoel met badhanddoek, kop koffie, gebruik locker, douche, kleedruimte en een tegoed van €20,00 te besteden aan een of meerdere gerechten of small bites van The Poolhouse menukaart. Prijs: €40,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar: €25,00 per kind inclusief €10,00 bestedingstegoed.

Voor daggasten is The Poolhouse alleen geopend op basis van reservering vooraf en niet online boekbaar. Belt u ons om te reserveren: +31 (0)577 407 393

Culinair fijnproeven

Dennis van den Beld kookt dagvers een dagelijks wisselend menu. Zowel voor lunch als diner serveren wij á la carte en voor de lunch tevens een driegangenmenu. Geniet op het terras of in het restaurant van chef's mooie seizoensgerechten.

uw eigen vakantie villa

Op een open plek in het bos en zonrijk gelegen, kunt u de twee suites van het Manegehuis tezamen huren als privé villa. Geschikt voor 4 volwassenen en 4 kinderen en omringd door een privé tuin met meerdere terrassen.

Logeren met uw paard

In onze manege met boxen voor gastpaarden stalt u uw paard. Heeft u geen paard mee maar u bent wel een ervaren ruiter? U kunt een paard mét persoonlijke gids huren.

Een partij tennis?

Onze tennisbaan ligt midden in het bos en is omringd door rododendrons. Voor kinderen liggen de rackets al klaar. Sportief ter afwisseling van een musea- en stadsbezoeken. 

Logeren in het bos

Met vijf monumentale gastenverblijven op ons landgoed kiezen wij graag samen met u de meest comfortabele kamer(s) voor uw gezelschap. Alle kamers hebben uitzicht op het omringende bos.

EEN Bad met uitzicht

Alle kamers beschikken over een moderne badkamer met luxe verzorgingsproducten van Clarins. Een enkele badkamer heeft zelfs uitzicht op het bos.

Gewoon LEkker én delicaat! 

 Genieten van oesters, kreeft, een mooie salade of bitterballen op het lounge-terras van het restaruant van The Poolhouse.

Mondain genieten

De bijzondere ligging van The Poolhouse, temidden van een glooiend bos vol zingende vogels, is on-Hollands. 

Alle arrangementen

Wilt u korter of langer blijven logeren op ons landgoed? Bekijk hier al onze online boekbare arrangementen. 

Voor alle arrangementen geldt dat het verblijf is inclusief:

  • vrij gebruik van espressomachine op uw kamer
  • vrij gebruik van de tennisbaan op ons landgoed
  • vrij gebruik van het verwarmde buitenzwembad (open april-september) inclusief badhanddoeken en loungebedden

Alle prijzen gelden voor een verblijf in 2018 en zijn op basis van een tweepersoonsbezetting van de kamer en exclusief € 2,00 gemeentelijke heffing per persoon per nacht. Toeslag éénpersoonsbezetting van een Suite in het Manegehuis, een Kamer Grand Luxe of een Kamer De Luxe: € 80,00 per nacht en toeslag op een Kamer Comfort: € 65,00 per nacht. Bij boeking van logies en ontbijt van zaterdag op zondag geldt een toeslag van € 50,00 per kamer. Prijswijzigingen onder voorbehoud. Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.