Restaurant met Michelinster|Landgoed Het Roode Koper Relais Chateaux
RESERVEREN
Nederlands

Entrées 

ZALM
gerookte zalm – venkel – groene appel – gepofte quinoa – drop – dragon – wasabi/yoghurt ijs
€ 26,00

NOORDZEEKRAB
salade van Noordzeekrab – pompoen – vadouvan – kalamansi – krokante filo – koolrabi – yoghurt – gezouten citroen
€ 28,00

KALF/OESTER
tartaar van kalf – gepocheerde oester – avocado – komkommer – navet – mierikswortel – krokante aardappel – olie van bieslook
€ 28,00

BLOEMKOOL / AMANDEL (geheel vegetarisch)
mousse van bloemkool – passievrucht – crème van amandel – cornichon – witte chocolade – rauwe champignon – krokante zuurdesem
€ 25,00

Entremets chauds

KREEFT / RUND
ravioli van kreeft – geglaceerde runderwang – snijboon – bleekselderij – gedroogde tomaat – schuimige bisque
€ 28,00

POLENTA/WITLOF (geheel vegetarisch)
savarin van polenta – gekarameliseerde witlof – artisjok – salade van appel en Gruyère kaas – crème fraîche
€ 25,00

Poissons

SCHOL
schol en croûte – geroosterde prei – peer – duxelles – hazelnoot – schuimige Beurre blanc
€ 36,00

ZEEBAARS / PALING
gebakken zeebaars – gerookte paling – kippenlever – crème brûlée – koolrabi – tomaat – polenta – bouillon van paling
€ 36,00

KABELJAUW
zacht gegaarde kabeljauwfilet – crème van paddenstoel – doperwt – crunch van chorizo – ingelegde sjalot – saus met limoen blad
€ 35,00

TARTE TATIN (geheel vegetarisch)
tarte Tatin van ui – aubergine – groene asperge – crème van komijn – tuinboon – lamsoren – Hollandaise met baharat
€ 29,00

Viandes

REE
rosé gebraden ree – groene appel – pommes fondant – stoof van zijn bout – aardappelgnocchi - bitterbal van zijn nek – knolselderij – eigen jus
€ 38,00

ANJOUDUIF
op karkas gebraden duif – gestoofd boutje – zijn organen – crème van macadamianoot en kokos – gemarineerde framboos – gebakken kwartelei – rode biet – eigen jus
€ 37,00

KALF
rouleau van kalfshaas – geglaceerde zwezerik – spitskool – augurk – bloemkool – piccalilly – jus met augurk
€ 38,00

 Desserts

APPEL
tarte Tatin van Pink Lady – bladerdeeg – vanille bavarois – appel – amandel – vanilleroomijs
€ 18,00

PERZIK/AMANDEL
croustiant amandel – gepocheerde perzik – ruby chocola – gel van vlierbloesem – gekarameliseerde amandel – ijs van ruby en vlierbloesem
€ 16,00

BANAAN / CHOCOLADE
soufflé van chocolade en hazelnoot – cremeux van banaan – pure chocolade – passievrucht – roomijs van pandanrijst
€ 16,00

KAAS
keuze van onze kaastrolley – Hollandse en Europese kazen 
€ 17,00

 

 Heeft u een allergie? Meld het ons, wij houden hier dan rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus, desondanks is kruisbesmetting van allergenen niet 100% uit te sluiten omdat wij in onze keuken dagelijks met alle allergenen werken.

Tafel reserveren? Bel ons direct