Vergaderen in de herfst op het inspirerende landgoed Het Roode Koper
RESERVEREN
Nederlands

Vergaderen op Het Roode Koper is nét even anders.
Niels Godschalk

Kom vergaderen op de Veluwe, in een inspirerende omgeving met rust, ruimte, privacy en een persoonlijk en gastvrij ontvangst.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Najaarsvergaderarrangement

Herfstaanbieding

De komende herfstmaanden nemen wij u graag mee het bos in. Voor een vroege ochtendwandeling met de natuurgids om wilde zwijnen te spotten, voor een wandeling ter onderbreking van de vergadering of ter afsluiting van de dag.
Wandeling (1 uur) met de natuurgids bieden wij u aan bij boeking van een 2-daags vergaderarrangement in september/oktober/november/december 2018.

vergaderen op landgoed Het Roode Koper
Reserveren of beschikbaarheid aanvragen? Bel +31 (0)577 40 73 93

De smaken van het seizoen

Onze chef Dennis van den Beld kookt een dagelijks wisselend menu met dagverse producten. Als lunch op uw vergaderdag serveren wij verschillende soorten brood met divers beleg, een salade, groentecrudités, wraps en een warm gerechtje. 's Avonds geniet u van een mooi driegangendiner. U kunt uiteraard ook kiezen om à la carte te eten.

 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Seizoenssmaken

optimale privacy en service

Organiseert u een zakelijke ontmoeting waar privacy, afzondering en veiligheid van het allergrootste belang is? Wij ontvangen u graag in het Manegehuis; een zonrijk gelegen privé villa met zicht op het omringende bos, een privé meeting room en eigen personeel. Geschikt voor gezelschappen tot 10 personen.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Vergaderen manegehuis

tip ter ontspanning

Voor een sportieve ontspanning tijdens uw vergaderdag plannen we graag voor u, in combinatie met de lunch in het bos, een MTB-tocht door het Leuvenumse bos en over de heide. Prijs: €35,00 per persoon (inclusief fiets, helm en begeleiding).

onze arrangementen

Wij bieden u een keuze uit vergaderarrangementen vanaf €95,00 per persoon. Alle arrangementen zijn inclusief vergaderopstelling naar keuze, koffie/thee/mintjes, papier en schrijfwaren, flipover, Wi-Fi, een mooie lunch en in de middag een schaal met handfruit en energierepen.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Vergaderingen maatwerk

NAar uw wensen

stijlvolle ruimtes · rust en ruimte · veel privacy · centraal gelegen · arrangementen op maat · grote landschapstuin · omringd door 3000 hectare bos · persoonlijke aandacht · restaurant met Michelinster · ruime parkeerfaciliteiten · huiselijke lounges · privé villa · boardroom voor directie-overleg

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Vergaderen naar wens