Prive villa voor zakelijke ontmoetingen|Het Roode Koper Relais Chateaux
RESERVEREN
Nederlands

aan de rand van het bos

Voor ontmoetingen waar ruimte en privacy gewenst zijn, bieden wij het Manegehuis aan. Gelegen aan de rand van het bos op ons landgoed, biedt deze privé villa u alle benodigde faciliteiten om met uw gasten te verblijven en in alle rust en openheid met elkaar van gedachten te wisselen.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Privé vergadervilla

ongestoord werken

Tot uw beschikking staan een smaakvol ingerichte woonkamer, een privé vergaderruimte met open haard en een ruime keuken met daarin een grote eet- en werktafel. Het Manegehuis, geschikt voor gezelschappen tot 10 personen, wordt omringd door een privé tuin met meerdere terrassen waar u ongestoord kunt werken of ontspannen. Bij een meerdaags verblijf logeert u in het Managehuis en in een van de andere gastenverblijven op het landgoed. Prijs: € 1.000 per nacht obv logies 4 personen.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Ongestoord werken

Inclusief privé kok en personeel

Indien gewenst, staan de medewerkers van Het Roode Koper op gepaste afstand tot uw dienst. Uw ontbijt, lunch en diner kunnen privé voor u worden verzorgd in de goed geoutilleerde Italiaanse keuken in de villa, maar u bent ook van harte welkom in ons restaurant in het hotel.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Privé kok

in huiselijke sfeer

dineren aan de bosrand

overnachten in stijL

Met uitzicht op de bosseN