Ruimte en rust: de kernwaardes van Landgoed Hotel Het Roode Koper Relais & Chateaux
RESERVEREN
Nederlands

De kunst van genieten

column door Yolanda en Jon-Ivar Sörensen

Ruimte en rust… kernwaardes van Het Roode Koper sinds 1947 en vanzelfsprekendheden voor ons sinds jaren. Toen wij ons landgoed met hotel en restaurant moesten gaan inrichten op 1,5 meter afstand, hoefde er niet veel veranderd te worden daar reeds in al onze producten en diensten rust en ruimte zijn verwerkt. 

Gasten die ons kennen, boeken ook nu nog met een gerust hart een hotelkamer of een meerdaagse zakelijke bijeenkomst bij ons. Nieuwe particuliere én zakelijke gasten met behoefte aan rust en ruimte ontdekken dit in onze kleinschaligheid en de enorme buitenruimte die wij bieden. Het gelimiteerd aantal beschikbare hotelkamers gecombineerd met de tuinen, terrassen en de 3.000 hectare bos, maken ons landgoed tot een plek waar gasten opgaan in de natuur, genietend van rust en ruimte. Van wat wij kunnen en mogen aanbieden, genieten onze gasten optimaal. Daar zetten wij ons voor in, iedere dag weer.

Ontspanneninspireren, vieren en fijnproeven ... dagelijks zijn wij bezig om deze vier belevenissen op unieke wijze voor onze gasten in te vullen en aan te passen aan de continu veranderende vraag. Zo merken wij dat ondanks het thuiswerken niet alle zakelijke besprekingen en samenkomsten met vrienden en familie geschikt zijn om via videobellen te doen. Omdat wij reeds decennia onze producten en diensten aanpassen aan de pijlers ruimte en rust kunnen bij ons vieringen en zakelijke bijeenkomsten op veilige wijze doorgaan. Gasten kunnen vertrouwen op onze expertise.

Voor zakelijke gezelschappen hebben wij meerdere ruimten geschikt gemaakt voor social distance vergaderen. Kleine gezelschappen bieden wij de keuze uit verschillende vertrekken: in de privé villa ‘het Manegehuis’, in de boardroom van het Koetshuis, in het paviljoen bij The Poolhouse of in een van de aerosolenvrije zalen in de villa (dankzij onze investering in een intelligent luchtventilatiesysteem). Lunchen en dineren kan in een privé gereserveerde ruimte en een borrel verzorgen we buiten rondom vuurkorven. Stuk voor stuk settings die we vóór Covid-19 al verzorgden maar waarin we nu extra alert zijn op hoe we onze producten en diensten aanbieden en verzorgen. Zeer nauwlettend zijn wij op het gedrag van onze medewerkers; in houding en afstand naar gasten toe en onderling tijdens de voorbereiding op de komst van gasten en gedurende hun verblijf. Zo kunnen wij de veilgheid waarborgen waaraan veel behoefte is en gasten laten genieten van wat wij te bieden hebben: rust en ruimte."