RESERVEREN
Nederlands

ontspannen

Zoek een mooi plekje in de tuin en geniet van de stilte om u heen. Wij zetten er een rijkgevulde picknick voor u klaar.
Yolanda Sörensen

Vandaag een dagje ontspannen op het landgoed. Morgen weer iets actiefs. Op Het Roode Koper is de dag volledig aan u.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Picknick

EEn frisse duik

Op een mooie zonnige dag is het heerlijk vertoeven bij The Poolhouse, het verwarmde buitenzwembad met terras en tweede restaurant op ons landgoed. Sportief baantjes trekken, recreatief zwemmen met de kinderen of ontspannen op de luxe ligstoelen; aan u de keuze. 

ZOMERSE Gerechten

In The Poolhouse restaurant en op het lounge terras serveren wij mooie zomerse gerechten, overdag en in de avond. Van een wrap tot een mooie salade en van oesters tot bitterbal. Geniet ook van een gezonde smoothie tot een mooie champagne.

op stap met UW PAARD 

Uw eigen paard is van harte welkom in onze manege. Direct vanaf het landgoed starten er talrijke ruiterroutes door het Veluwse landschap.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Manege

actief op de tennisbaan

Midden in het bos en omringd door rododendrons, treft u onze tennisbaan. Samen een balletje slaan voor het plezier of juist zin in een serieuze match? Voor kinderen liggen er rackets klaar.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Tennisbaan

Dagje-erop-uit-tip: het Loo

‘The Garden of Earthly Worries’ in de tuinen van Paleis Het Loo is een presentatie van vier abstracte beelden die symbool staan voor de veroorzakers van de wereldwijde klimaatverandering. Het ontwerp is van architect Daniel Libeskind. De tuin en tentoonstelling zijn t/m eind september, uitgezonderd de maandagen, dagelijks van 10-17u te bezoeken. 

 

uw eigen tErras

Huurt u het Manegehuis in zijn geheel of een van de suites van deze privé villa op ons landgoed, dan is het heerlijk toeven op een van de terrassen in uw eigen tuin.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - prive villa

EINDELOOS MOOI FIETSEN

Maak een uitdagende (dag)tocht door de bossen op de ATB of een rondje Noord West Veluwe op de racefiets. Jong en oud stappen samen op de tandem voor een tocht over de heide.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Fietsen

een paard- en rijtuigtocht

Stapvoets de omgeving van het landgoed verkennen? Met paard en rijtuig rijdt u door de bossen en langs kastelen en landgoederen. Wij verzorgen voor u een picknick voor onderweg.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Paard en rijtuig

op pad met de natuurgids

Maak kennis met de flora en fauna van het Leuvenumse Bos en ga met onze natuurgids Gerrit Rekers voor dag en dauw wilde zwijnen spotten of tijdens een stille avondwandeling het spektakel van burlende herten beleven. Tip: boek een natuurwandeling als u reserveert!

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Natuurgids

volop Kinderplezier

Kinderen struinen door het bos, bouwen hutten, nemen een duik in het zwembad, spelen voetbal op het gazon en verstoppen zich in de tuin. ’s Avonds bakken ze samen met chef hun eigen pizza.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Kinderplezier

Romantisch lunchen

Een weekend met z'n tweeën ertussen uit en samen genieten? Dan is een heerlijke lunch in de zoetgeurende rozentuin of een intiem diner onder de eeuwenoude beuk een romantisch idee.  

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Lunchen

Bijzondere STEDENTRIPS  

Door onze centrale ligging een goede uitvalsbasis voor een stedentrip naar Amsterdam (50 min), Utrecht (30 min), of Apeldoorn (20 min).

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Stedentrips

Golfen op DE MOOISTE GREENS 

Om de hoek treft u The Links Valley, de eerste reversible golfbaan van Europa. En binnen een straal van 20 km vindt u prachtige golfbanen als Harderwold GolfresortRijk van Nunspeet en de Veluwse Golfclub in Hoog Soeren.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Golfen