Seizoensarrangement Landgoed Het Roode Koper - Er op uit naar de Veluwe.
RESERVEREN
Nederlands

extra lang genieten

Deze periode van het jaar is een mooie tijd voor een bezoek aan de Veluwe. De dagen worden langer, sneeuw en zon wisselen elkaar af en in het bos heerst nog de stilte van de slapende natuur. 

Boekt u in maart ons aanbiedingsarrangement, dan geniet u extra lang van een ontspannen verblijf op ons landgoed want wij bieden u één overnachting gratis aan.

maart Aanbieding: 3=2 

Dit is een arrangement waarbij u 3 nachten logeert en er slechts 2 betaalt. 

 • Drie overnachtingen inclusief ontbijt 
 • Twee avonden culinair viergangendiner
 • Prijs per persoon: € 388,00 (Kamer Comfort), € 440,00 (kamer De Luxe) € 472,00 (kamer Grand Luxe), € 692,00 (Suite) (in de prijs is de korting van de gratis nacht reeds verwerkt).
 • Dit arrangement is geldig tot 31 maart 2019. Aankomst mogelijk op alle dagen van de week.

Controleer beschikbaarheid per kamertype

 

MAART Aanbieding 4=3

Dit is een arrangement waarbij u 4 nachten logeert en er slechts 3 betaalt.

 • Vier overnachtingen inclusief ontbijt
 • Drie avonden driegangendiner
 • Prijs per persoon: € 558,00 (kamer Comfort), € 636,00 (kamer De Luxe), € 675,00 (kamer Grand Luxe), € 987,00 (Suite) (in de prijs is de korting van de gratis nacht reeds verwerkt).
 • Dit arrangement is geldig tot 31 maart 2019. Aankomst op zondag. maandag of dinsdag. 

Controleer beschikbaarheid per kamertype

PRIVE VILLA MIDDEN IN HET BOS

Het Manegehuis, met uitzicht op het omringende bos, bevat twee suites, waarvan een met sauna. U kunt het Manegehuis ook als privé villa huren, geschikt voor 4 volwassenen en 4 kinderen. Prijs van de villa in zijn geheel is € 975,00 per nacht, op basis van logies.

AVONTUUR VOOR KINDEREN

Zeker met een speurtocht naar dierensporen in de sneeuw, beleven kinderen een onvergetelijke tijd op ons landgoed. De rugzak met routekaart voor deze avontuurlijke wandeling staat al klaar voor de jonge natuurliefhebbers. Daarna bij de haard lekker genieten van warme chocolademelk.

BIJZONDERE WIJNEN

Op onze wijnkaart treft u zeldzame wijnen van klassieke châteaux tot kleinere domaines in bekende wijngebieden. Maitre sommelier Maurice Griep serveert u de mooiste exemplaren.

DINEREN MET EEN STER

In ons restaurant, onder leiding van topchef Dennis van den Beld (1 Michelinster), geniet u van verfijnde winterse gerechten. Neemt u alvast een kijkje op de menukaart. Reserveren we een tafel voor u?

TIPS OM EXTRA BIJ TE BOEKEN

 • Wandeling met de natuurgids à € 65,00 per uur
 • Bezoek in het Kröller-Müller Museum de werken van Barry Flanagan (1941 – 2009). Zijn sculpturen zijn serieus, maar ook geestig en lichtvoetig en getuigen van een vrije manier van denken.
 • Ontdek de geschiedenis van Nederland door de eeuwen heen in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem