Herfst op de Veluwe | Het Roode Koper
RESERVEREN
Nederlands

Ontdek de Veluwe in 5 dagen

Vanuit ons centraal gelegen landgoed ontdekt u de hoogtepunten van de Veluwe: haar prachtige natuur, musea en mooie historie die ze rijk is. Mogen wij u een programma-suggestie doen? 

dag 1: aankomst

Wij heten u van harte welkom op ons landgoed. Geniet van een ontspannen middag, maak een wandeling in het bos, ga fietsen over de heide of geniet van een mooi glas wijn bij de haard.

herfst op landgoed Het Roode Koper

Dag 2: Park De Hoge Veluwe

5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Samen met het Kröller-Müller Museum, de beeldentuin en het Jachthuis St. Hubertus vormt dit Nationale Park een bijzondere combinatie van natuur, kunst en architectuur. Bij de ingang van het park staan er witte fietsen voor gratis gebruik. Ook zijn er wandelroutes.

Dag 3: Een dagje NIETS doen

Vandaag geniet u van een ontspannen dag op en rondom het landgoed: een partij tennis, een korte fietstocht over de heide, een boek lezen bij de haard of wat dacht u van een boswandeling met onze natuurgids? Hij vertelt u alles over de flora en fauna die ons omringen (van tevoren reserveren). 

DAG 4: OP DE FIETS NAAR ELBURG

Elburg is een vissersplaatsje aan de voormalige Zuiderzee. Een stadswandeling brengt u naar de St. Nicolaaskerk, langs restanten van de stadsmuren en stadswallen en neemt u mee naar het rijke verleden van dit oude vestingstadje. Via een mooie route fietst u er in 1½ uur naartoe.

DAG 5: OPENLUCHTMUSEUM

Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Dit cultuurhistorisch museum geeft een beeld van het leven in Nederland door de eeuwen heen. Wonen, werken en tradities van de Nederlanders worden aan de hand van originele gebouwen zoals molens, huizen, boerderijen en werkplaatsen in beeld gebracht.

HET ROODE KOPER ALS THUISBASIS

Het Ontdek de Veluwe arrangement is inclusief:

  • vijf overnachtingen inclusief ontbijt 
  • twee avonden een driegangen diner 
  • vrij gebruik van het verwarmd buitenzwembad (26 graden) - open tot 1 november 
  • vrij gebruik van de tennisbaan op het landgoed
  • vrij gebruik van de espressomachine op uw kamer
  • prijs per persoon: € 685,00 (kamer Comfort), € 810,00 (kamer De Luxe), € 945,00 (kamer Grand Luxe), € 1370,00 (Suite)

Het ontdek de Veluwe arrangement is exclusief bovenstaande suggesties om te bezoeken. Op basis van aanvraag vooraf kunnen wij uiteraard wel een en ander voor u verzorgen.

Controleer beschikbaarheid per kamertype

UW EIGEN VAKANTIE-VILLA

Dankzij de rustige en zonnige ligging aan de rand van het bos, is het Manegehuis de ideale plek voor een geweldige vakantie voor gezinnen met kinderen. Deze privé villa met besloten tuin met meerdere terrassen, living met openhaard, keuken met privékok, twee ouderslaapkamers en sauna, is geschikt voor 4 volwassenen en 4 kinderen.

https://www.roodekoper.nl/nl/prive-villas/