Inspireren | Hotel Landgoed Het Roode Koper op de Veluwe
RESERVEREN
Nederlands

inspireren

Waar vindt u nog de ruimte om van gedachten te wisselen?
Jon-Ivar Sörensen

Laat u inspireren door de rust en de natuur, ver weg van kantoor. U keert met frisse ideeën huiswaarts.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Inspireren

uw eigen huis

Organiseert u een zakelijke ontmoeting waar privacy, afzondering en veiligheid van het allergrootste belang is? Wij ontvangen u graag in het Manegehuis; een zonrijk gelegen privé villa met zicht op het omringende bos, een privé meeting room en eigen personeel. Geschikt voor gezelschappen tot 10 personen

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Zakelijke ontmoeting privé villa

Verscholen in het bos

Voor een besloten meerdaags verblijf huurt u het Koetshuis met een vergaderzaal, elf ruime hotelkamers en een afgeschermd buitenterras.  Een impressie zien van de ligging van het Koetshuis?

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Vergaderen in het bos

RUSt en Privacy

De Van Limburg Stirumzaal in het Koetshuis, met eigen keuken en zithoek, garandeert rust en privacy. De vergadertafel biedt ruimte aan gezelschappen tot 18 personen.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - De boardroom

Buiten lunchen

Vergaderen op Het Roode Koper betekent tijdens de lunch naar buiten: geniet van een buffetlunch in het bos of op warmere dagen van een mooie lunch op het terras of in de (rozen)tuin.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Buiten lunchen

BbQ bij The poolhouse

Sluit uw vergaderdag af met een zomerse cocktail op het terras van The Poolhouse. In de Big Green Egg bereidt onze topchef Dennis van den Beld een mooie barbecue voor u.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Loungen en BBQ

Uitzicht op bos

In onze karakteristieke villa bevinden zich meerdere vergadervertrekken geschikt voor zowel een informeel gesprek als een officiële bijeenkomst. Het zijn stuk voor stuk sfeervolle ruimtes met alle nodige faciliteiten, variërend in grootte en ligging en in verbinding met het bos. Welke ruimte past bij uw bijeenkomst?

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Vergaderen in de villa

ontmoetingen in de buitenlucht

Onze monumentale tuin met haar klassieke rozentuin en op de achtergrond het glooiende bos, vormen tezamen een bijzonder decor voor een mooie bijeenkomst. De Engelse landschapstuin leent zich uitstekend voor een stijlvol evenement met enkele honderden gasten. Heeft het evenement een besloten karakter? Dan is exclusief gebruik van het landgoed mogelijk. Belt u met Niels Godschalk om de mogelijkheden te bespreken: +31 (0)577 407 393.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Ontmoetingen in de tuin

ontspanning tussendoor

Met uw collega's, relaties of gasten een moment van actieve ontspanning organiseren? Wat dacht u van:

  • Een stevige boswandeling met onze natuurgids Gerrit Rekers.
  • Uitdagende mountainbiketocht door bos en over heide.
  • Rondje hardlopen; eigenaar Jon-Ivar Sörensen wijst u de weg.
  • Kookworkshop of kookwedstrijd met onze chef-kok.
  • Schapendrijven, paarden mennen, een car rally, golf clinic, valkeniersshow, bootcamp, klootschieten of kleiduivenschieten; vraag ons naar alle mogelijkheden.
Hotel Landgoed Het Roode Koper - Ontspanning tussen vergaderingen

huiselijk rond de haard

In de villa treft u de warm ingerichte lounge met open haard en uitzicht over de tuin. Hier kunt u ontmoetingen in huiskamersfeer arrangeren of ter afsluiting van uw vergaderdag genieten van een aperitief. Voor kleine gezelschappen is er ook de mogelijkheid hier te dineren.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Ontmoetingen bij de haard

Culinair intermezzo

Tijdens uw programma nodigen wij u uit voor een informeel amusediner in een van onze lounges met open haard of voor een gastronomisch zevengangendiner in ons restaurant. Dineert u liever in besloten sfeer in een van onze stijlvolle dinervertrekken? Belt u met de medewerkers van de receptie voor de mogelijkheden: +31(0)577 - 407393.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Culinair intermezzo vergaderen

Conferentie Arrangementen

  • Dag-arrangement 09.00 uur - 17.00 uur:  € 95,00 per persoon
  • Dag-arrangement 09.00 uur - na diner:  € 145,00 per persoon
  • 24-uurs verblijf (1 overnachting): € 295,00 per persoon
  • 2-daags verblijf (1 overnachting): € 380,00 per persoon
  • Meerdere dagen verblijven? Belt u ons voor een offerte op maat. 

Arrangementen zijn inclusief (plenaire) zaalhuur, onbeperkt koffie/thee tijdens de vergadering, een mooie lunch en in de middag een schaal met handfruit en energierepen. Meerdaagse arrangementen zijn tevens inclusief viergangendiner en overnachting o.b.v. eenpersoonsbezetting van de kamer inclusief ontbijt.

Prijzen zijn exclusief BTW, exclusief €2,00 gemeentelijke heffing per persoon per nacht. Arrangementen gelden vanaf 6 personen. Onder dit aantal berekenen wij een zaaltoeslag van €200,00 per dag, Prijswijzigingen voorbehouden. Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.