Inspireren | Hotel Landgoed Het Roode Koper op de Veluwe

VERGADEREN

Waar vindt u nog de ruimte om van gedachten te wisselen?
Jon-Ivar Sörensen

Laat u inspireren door de rust en de natuur. Vind samen met ons de juiste combinatie tussen nuttig en aangenaam, tussen binnen en buiten.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Inspireren

plechtig tot informeel

Een landschapstuin en 3000 hectare bos: Het Roode Koper is een bijzondere plek waar u rustig kunt werken, waar u zich thuis voelt en weg van kantoor beslissingen en plannen kunt maken. Vergaderen, dineren, brainstormen, trainen, presenteren, ontspannen én vieren: vertel ons het doel van uw bijeenkomst en wij faciliteren u met de juiste setting.

Stijlvol vergaderen in de villa

In onze karakteristieke villa bevinden zich meerdere vergadervertrekken geschikt voor zowel een informeel gesprek als een officiële bijeenkomst. Het zijn stuk voor stuk sfeervolle ruimtes met de benodigde faciliteiten, variërend in grootte en ligging en met verschillende niveaus van privacy. Welke ruimte past bij uw bijeenkomst?

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Vergaderen in de villa

Verscholen in het bos

Voor een besloten meerdaags verblijf huurt u het Koetshuis met een vergaderzaal, elf ruime hotelkamers en een afgeschermd buitenterras.  Een impressie zien van de ligging van het Koetshuis?

De boardroom

De Van Limburg Stirumzaal in het Koetshuis, met eigen keuken en zithoek, garandeert rust en privacy. De vergadertafel biedt ruimte aan gezelschappen tot 18 personen.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - De boardroom

huiselijk rond de haard

In de villa treft u de warm ingerichte lounge met open haard en uitzicht over de tuin. Hier kunt u ontmoetingen in huiskamersfeer arrangeren of ter afsluiting van uw vergaderdag genieten van een aperitief. Voor kleine gezelschappen is er ook de mogelijkheid hier te dineren.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Ontmoetingen bij de haard

uw eigen villa

Organiseert u een zakelijke ontmoeting waar privacy, afzondering en veiligheid van het allergrootste belang is? Wij ontvangen u graag in het Manegehuis; een zonrijk gelegen privé villa met zicht op het omringende bos, een privé meeting room en eigen personeel. Geschikt voor gezelschappen tot 10 personen

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Zakelijke ontmoeting privé villa

Buiten lunchen

Vergaderen op Het Roode Koper betekent tijdens de lunch naar buiten: geniet van een buffetlunch in het bos of op warmere dagen van een mooie lunch op het terras, in de (rozen)tuin of bij de manege.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Buiten lunchen

Loungen en bbq'en

Sluit uw vergaderdag af met een zomerse cocktail op het terras, in de tuin of bij het zwembad. In de Big Green Egg bereidt onze topchef Dennis van den Beld een mooie barbecue voor u.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Loungen en BBQ

ontspanning tussendoor

Wilt u met uw collega's, relaties of gasten op een verrassende en verfrissende wijze de zinnen verzetten tijdens de vergaderdag? Wat dacht u van:

 • Een stevige boswandeling met onze natuurgids Gerrit Rekers.
 • Uitdagende mountainbiketocht door bos en over heide.
 • Rondje hardlopen; eigenaar Jon-Ivar Sörensen wijst u de weg.
 • Kookworkshop of kookwedstrijd met onze chef-kok.
 • Schapendrijven, paarden mennen, een car rally, golf clinic, valkeniersshow, bootcamp, klootschieten of kleiduivenschieten; vraag ons naar alle mogelijkheden.
Hotel Landgoed Het Roode Koper - Ontspanning tussen vergaderingen

Culinair intermezzo

Tijdens uw programma nodigen wij u uit voor een informeel amusediner in een van onze lounges met open haard of voor een gastronomisch zevengangendiner in ons restaurant. Dineert u liever in besloten sfeer in een van onze stijlvolle dinervertrekken? Belt u met de medewerkers van de receptie voor de mogelijkheden: +31(0)577 - 407393.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Culinair intermezzo vergaderen

ontmoetingen in de buitenlucht

Onze monumentale tuin met haar klassieke rozentuin en op de achtergrond het glooiende bos, vormen tezamen een bijzonder decor voor een mooie bijeenkomst. De Engelse landschapstuin leent zich uitstekend voor een stijlvol evenement met enkele honderden gasten. Heeft het evenement een besloten karakter? Dan is exclusief gebruik van het landgoed mogelijk. Belt u met Niels Godschalk om de mogelijkheden te bespreken: +31 (0)577 407 393.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Ontmoetingen in de tuin

Conferentie Arrangementen

Dag-conferentie arrangement (8 uur) is inclusief : (plenaire) zaalhuur, projectiescherm, flipover met stiften, toegang tot draadloos internet, onbeperkt koffie, thee en mintjes tijdens de vergadering, een mooie lunch en in de middag een schaal met handfruit en energierepen. Ons 12-uurs conferentie arrangement bevat extra een viergangendiner en meerdaagse arrangementen zijn plus viergangendiner en overnachting o.b.v. eenpersoonsbezetting van de kamer inclusief ontbijt.

 • Dag-arrangement 09.00 uur - 17.00 uur:  € 95,00 per persoon
 • Dag-arrangement 09.00 uur - na diner:  € 145,00 per persoon
 • 24-uurs verblijf (1 overnachting): € 295,00 per persoon
 • 2-daags verblijf (1 overnachting): € 380,00 per persoon
 • 3-daags verblijf (2 overnachtingen): € 630,00 per persoon
 • 4-daags verblijf (3 overnachtingen): € 920,00 per persoon
 • 5-daags verblijf (ma 09.00u – vr 17.00u): € 1190,00 per persoon
 • Subruimte: € 200,00 per dagdeel

Prijzen zijn exclusief BTW, arrangementen gelden vanaf 6 personen. Onder dit aantal berekenen wij een zaaltoeslag van €200,00 per dag. Alle prijzen zijn per persoon, exclusief BTW en exclusief €2,00 gemeentelijke heffing per persoon per nacht. Prijswijzigingen voorbehouden. Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Indien gewenst, worden deze toegestuurd.