Vergaderen in het bos|Landgoed Het Roode Koper Relais Chateaux
RESERVEREN
Nederlands

inspireren

Waar vindt u nog de ruimte om van gedachten te wisselen?
Jon-Ivar Sörensen

Laat u inspireren door de rust en de natuur, ver weg van kantoor. U keert met frisse ideeën huiswaarts. Welk arrangement kunnen wij boeken voor u?

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Inspireren

uw eigen huis

Organiseert u een zakelijke ontmoeting waar privacy, afzondering en veiligheid van het allergrootste belang is? Wij ontvangen u graag in het Manegehuis; de privé villa op ons landgoed met een privé meeting room en eigen personeel. Geschikt voor gezelschappen tot 10 personen

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Zakelijke ontmoeting privé villa

ontspanning tussendoor

Met uw collega's, relaties of gasten een moment van actieve ontspanning organiseren? Wat dacht u van:

  • Een stevige boswandeling met onze natuurgids Gerrit Rekers.
  • Uitdagende mountainbiketocht door bos en over heide.
  • Rondje hardlopen; eigenaar Jon-Ivar Sörensen wijst u de weg.
  • Schapendrijven, paarden mennen, een car rally, golf clinic, valkeniersshow, bootcamp, klootschieten of kleiduivenschieten; vraag ons naar alle mogelijkheden.
Hotel Landgoed Het Roode Koper - Ontspanning tussen vergaderingen

huiselijk in de lounge

In de villa treft u de warm ingerichte lounge met open haard en uitzicht over de tuin. Hier kunt u ontmoetingen in huiskamersfeer arrangeren of ter afsluiting van uw vergaderdag genieten van een aperitief. Voor kleine gezelschappen is er ook de mogelijkheid hier te dineren.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Ontmoetingen bij de haard

Culinair intermezzo

Tijdens uw bijeenkomst nodigen wij u uit voor een gastronomisch diner in ons restaurant of voor een informeel amusediner in een van onze lounges met open haard. Dineert u liever in besloten sfeer in een van onze stijlvolle dinervertrekken? Belt u met de medewerkers van de receptie voor de mogelijkheden.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Culinair intermezzo vergaderen

vergaderen in de villa

In onze karakteristieke villa bevinden zich meerdere vergadervertrekken geschikt voor zowel een informeel gesprek als een officiële bijeenkomst. Het zijn stuk voor stuk sfeervolle ruimtes met alle nodige faciliteiten, variërend in grootte en ligging en in verbinding met het bos. 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Vergaderen in het bos

RUSt en Privacy

De Van Limburg Stirumzaal in het Koetshuis, met eigen keuken en zithoek, garandeert rust en privacy. De vergadertafel biedt ruimte aan gezelschappen tot 18 personen.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - De boardroom

Conferentie Arrangementen

  • Dag-arrangement 09.00 uur - 17.00 uur:  € 97,00 per persoon
  • Dag-arrangement 09.00 uur - na diner:  € 148,00 per persoon
  • 24-uurs verblijf (1 overnachting): € 300,00 per persoon
  • 2-daags verblijf (1 overnachting): € 388,00 per persoon
  • Meerdere dagen verblijven? Belt u ons voor een offerte op maat. 

Arrangementen zijn inclusief (plenaire) zaalhuur, onbeperkt koffie/thee tijdens de vergadering, een mooie lunch en in de middag een schaal met handfruit en energierepen. Meerdaagse arrangementen zijn tevens inclusief viergangendiner en overnachting o.b.v. eenpersoonsbezetting van de kamer inclusief ontbijt.

Prijzen zijn exclusief BTW, exclusief €2,00 gemeentelijke heffing per persoon per nacht. Arrangementen gelden vanaf 6 personen. Onder dit aantal berekenen wij een zaaltoeslag van €200,00 per dag, Prijswijzigingen voorbehouden. Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.

Reserveren of beschikbaarheid informeren? Bel +31 (0)577 40 73 93