Gastronomisch restaurant | Landgoed Het Roode Koper Relais Chateaux
RESERVEREN
Nederlands

 

VOORGERECHTEN


RUND / OESTER
klassieke tartaar van rund – gepocheerde oester – prei – geconfijte eidooier
ingelegde koolrabi – winterpostelein – gebrande mosterd
€ 32,00

ZEEBAARS
tartaar van zeebaars – geconfijte scheermes – mousse van pompoen
crème van koffie – sinaasappel – beurre blanc met kamille
€ 31,00

RODE BIET / CASSIS
gemarineerde biet – mousse van zwarte knoflook – sorbet van cassisblad
ingelegde ui – crème van cassishout – dressing van biet en gerookte ui
€ 28,00

 

WARME TUSSENGERECHTEN

 

COQUILLE / BLOEDWORST
gebakken coquille – crème van ui – bloedworst – witlof
groene appel – krokant van zuurdesem – schuimige soubisesaus
€ 40,00


KNOLSELDERIJ / BAHARAT
in kombu-bouillon gegaarde knolselderij – krokant van filo
duxelle van paddenstoel - radijssoorten – Buddha’s Hand
schuimige saus van baharat
€ 28,00

 

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

 

PASTINAAK / AARDAPPEL
salade van lauwwarme aardappel – gepofte mini pastinaak – crème van tijm
schuim van aardappel en beurre noisette – rasp van Belper Knolle

€ 38,00


AARDPEER / TRUFFEL
geglaceerde aardpeer – risotto van Nederlandse granen – ingelegde koolrabi
schuim van Olde Remeker – zwarte herfsttruffel
vegetarische jus met gerookte thee
€ 38,00

VIS HOOFDGERECHTEN

 

ZEETONG
gebakken tongfilet – zuurkool – romige salade van aardappel
koolrabi – krokante aardappel – mierikswortel – dille - zuurkoolsaus
€ 48,00


ROG
gebakken rogvleugel – romige parelgort – crème van aubergine
rabarberwortel – gebrande tomaat - Buddha’s Hand – schuimige beurre blanc
€ 48,00

VLEES HOOFDGERECHTEN


BOERDERIJEEND
rosé gebraden eendenborst – lak van appelstroop - stoof van de bout
crème van pompoen – five spice – gnocchi
schuimige saus van eekhoorntjesbrood - eigen jus
€ 52,00


REE
rosé gebraden reerug – ree-stoof – brioche – groene asperge
polenta – crème van salie – koningsboleet – eigen jus
€ 52,00

 

NAGERECHTEN


PEER / HOPJES
mousse van peer – cremeux van huacatay – crème van hopjes – havercrumble
merengue – roomijs van hopjes
€ 25,00


FRAMBOOS / PISTACHE
mousse van yoghurt en vanille – crème van witte chocolade – frambozengel
cremeux van pistache – yoghurtcrumble – roomijs van rozemarijn
€ 25,00


BRAAM / DEN
mousse van karamel en zeezout – gel van braam – ingelegde braam
crème van den – merengue – roomijs van den
€ 25,00


KAAS
assortiment van Europese kazen – huisgemaakte garnituren
€ 27,00

 

 

 


Heeft u een allergie? Meld het ons, wij houden hier dan rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus, desondanks is kruisbesmetting van allergenen niet 100% uit te sluiten omdat wij in onze keuken dagelijks met alle allergenen werken.

Tafel reserveren? Bel ons direct