RESERVEREN
Nederlands

Updated 31 maart 19.30 uur 

Lieve gast,

Allereerst wensen wij iedereen en in het bijzonder alle medewerkers in de zorg, heel veel sterkte in deze uitdagende en onzekere tijd. Wij wensen u allen een goede gezondheid toe en een spoedige beterschap voor getroffenen.

Hierbij informeren wij u hoe wij op ons landgoed omgaan met COVID-19. Conform de maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd, volgen wij de richtlijnen van het RIVM om besmetting of overdracht van COVID-19 te voorkomen.
Dit betekent dat wij onderstaande maatregelen treffen:

  • Op 31 maart heeft het kabinet het beleid dat ten aanzien van de horeca van kracht iwas tot 6 april, verlengd tot en met dinsdag 28 april. 
  • Hier leest u de maatregelen waartoe de Nederlandse regering op 31 maart heeft besloten. 
  • Door deze maatregelen zijn wij gesloten tot en met dinsdag 28 april.
  • Wij zullen de reserveringen voor deze verlengingsperiode actief benaderen.  
  • In een periode dat wij, als gevolg van overheidsmaatregelen, geheel of gedeeltelijk gesloten zijn, hanteren wij aangepaste annuleringsvoorwaarden.
  • U mag er van uit gaan dat wij een annulering of verschuiving van een (groeps)reservering in alle redelijkheid mogelijk zullen maken.

Heeft u vragen, belt u ons gerust, tel. 0577 – 407 393. De receptie is dagelijks geopend van 09.00 - 20.00 uur. Ook medewerkers in de tuin, de keuken en huishouding gaan door met de voorbereidingen van het voorjaar waarin wij hopelijk weer gasten mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,
Familie Sörensen

Terug naar de homepage