RESERVEREN
Nederlands

De Veluwe: het grootst aaneengesloten natuurgebied van Nederland, met een rijke cultuurhistorie.
Jon-Ivar Sörensen

Dankzij onze centrale ligging is Het Roode Koper een perfecte uitvalsbasis om niet alleen de natuur en cultuur van de Veluwe te ontdekken maar ook de highlights van Nederland. 

Het Leuvenumse Bos

Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes door de schitterende landschappen van bossen en heide, langs kastelen en landgoederen.
Bekijk welke wandelroutes direct vanaf het landgoed starten. 

Sportief MTB'en

Het Noord Westen van de Veluwe heeft het ideale landschap voor een sportief mtb-weekend. De glooiende natuur met bos, heide en zandverstuivingen biedt beginnende en gevorderde mountainbikers mooie uitdagingen. Ook langs ons landgoed ligt een prachtig parcours van 2 x 22 km.

ontdek de veluw

in elk seizoen is de heuvelachtige Veluwe adembenemend mooi. Met wereldbekende musea en een rijke historie biedt dit grootste natuurgebied van Nederland alles voor een gevarieerde vakantie. Vanuit ons centraal gelegen landgoed maakt u de mooiste dagtrips.

Na een dag te hebben genoten van natuur of cultuur is het fijn thuiskomen op Het Roode Koper. Bij de haard geniet u van een aperitief waarna u de dag afsluit met een mooie culinaire avond in ons restaurant met Michelinster.