Tips zomervakantie op Landgoed Het Roode Koper | Veluwe
RESERVEREN
Nederlands

Een fantastische vakantie!

Onder de noemer Vakantie vieren in eigen land geven wij u tips en suggesties voor sportieve en ontspannende activiteiten op en rondom Het Roode Koper. Gecombineerd met een prachtig volpension arrangement beleeft u een fantastische vakantie op ons landgoed.

Meet & greet de chef

Chef Dennis van den Beld maakt uw restaurantbezoek tot een prachtige gastronomische belevenis. "In ons restaurant met Michelinster draait alles om smaak en sfeerbeleving. Culinair genieten staat hier centraal, en niet alleen voor fijnproevers. Ik laat u graag de smaken van het seizoen proeven met vooral ingrediënten uit de directe omgeving. Loopt u gerust de keuken in om te zien hoe ik de bereidingen doe.

Met de natuurgids

Gastheer Niels Godschalk, die zelf graag een mooie wandeling voor dag en dauw maakt, heeft een actieve tip voor jong én oud: "voor de beste wildspotplekken adviseer ik u op pad te gaan met onze natuurgids. Met een ontbijt mee voor onderweg, een spannende start van de dag. Vooral als u oog in oog komt te staan met een roedel herten of een familie wilde zwijnen. Of ontdek het Leuvenumse bos in de magie van de avondschemering. Dan zijn de bosgeluiden nog beter te horen."

Met deze tip van Niels ontdekt u op een bijzondere wijze het prachtige bos dat het hotel omringt. Dit maakt uw verblijf op Het Roode Koper tot een onvergetelijke ervaring.

In de rozentuin

Hotelmanager Sietske Doespers laat u genieten van een fijne tijd samen: "voor geliefden is onze zoetgeurende rozentuin een romantische plek voor een fijne picknick met champagne en mooie hapjes. In een prachtig decor van bloeiende rozen, kleurrijke vlinders en op de achtergrond een glooiend bos, geniet u van een mooi moment samen." Uw geliefde verrassen tijdens een korte wandeling door het bos? Bij de kabbelende Leuvenumse Beek zetten we een mooie picknick voor u klaar.

Met deze picknick suggestie van Sietske wordt uw verblijf op Het Roode Koper een onvergetelijke belevenis van ontspannen, samen zijn en culinair genieten. Uiteraard ook een leuke dagactiviteit om samen met kinderen te ondernemen.

In het bos.

De eerste zomertip is van hotelmanager Peter Bos, zelf een fanatiek mountainbiker: "het Leuvenumse bos biedt prachtige tochten voor MTB'ers. Het glooiende bos met zandverstuivingen is het ideale landschap voor een sportief mtb-weekend. De MTB-route bestaat uit twee lussen van elk 22 km. Met ‘kombochten’, bruggetjes en vlonders een gevarieerde route en uitdagend voor beginnende en gevorderde mountainbikers."

Met deze tip van Peter wordt uw verblijf een afwisselende combinatie van sportieve recreatie en culinaire fijnproeverij.

Bij het zwembad

De zomertip van maître en sommelier Bjorn Calkhoven: "Na een verfrissende duik in het verwarmde zwembad geniet u op het loungeterras of op een van de luxe ligbedden van een heerlijk zomers aperitief, exclusief voor u gemaakt. Een heerlijke cocktail, mooie wijn of sprankelende champagne maken uw vakantie op ons landgoed extra feestelijk."

Zo zal Bjorn's zomerse aperitief ook later nog de mooiste memoires oproepen aan de onvergetelijke zomer van 2020.

Boek uw vakantie

Voor een onbezorgd en culinair verblijf op ons landgoed bieden wij u prachtige arrangementen, online en telefonisch te reserveren.