RESERVEREN
Nederlands

Charmant, luxe en privé.

Op en nabij het landgoed bieden wij twee riante huizen voor een fijne gezinsvakantie of voor een ontspannen familie- of vriendenweekend. De huizen zijn inclusief gebruik van het zwembad en de tennisbaan op het landgoed. 

VILLA 'Het Manegehuis'

Afgezonderd op ons landgoed, met uitzicht op het bos, ligt 'het Manegehuis'. Een zonnig gelegen villa met living met open haard, luxe keuken, een eigen sauna en een tuin. De twee suites in de villa zijn geschikt voor 4 volwassenen en 4 kinderen. Het hotel met restaurant, zwembad en tennisbaan is op loopafstand.  

RUST EN PRIVACY

In de omheinde tuin van 'het Manegehuis' treft u zon- en schaduwrijke terrassen. Voor de kinderen is er een schommel, trampoline en groot grasveld. In de avondschemering of de vroege ochtend ziet u herten langs de bosrand lopen en vanuit de hangmat kijkt u naar een heldere sterrenhemel.

Privé-diner

Een privé-kok kan tot uw beschikking staan in het Manegehuis. Ontbijt, lunch en diner worden dan voor u persoonlijk bereid. U kunt hiervoor ook  naar het restaurant op het landgoed, als u dat wenst. Het is op 3 minuten loopafstand.  

REServeren?

'Het Manegehuis' als privé villa boeken? U kunt telefonisch reserveren op +31 577 407 393 of via e-mail een beschikbaarheids- en offerte-aanvraag sturen.

Aanvraag beschikbaarheid 

'DE STRUYCKENBERGEN'

NIEUW: in december 2020 is ‘de Struyckenbergen’ geopend, een prachtig landhuis aan de Stakenberg, drie kilometer van ons landgoed gelegen en uitkijkend over de heide. 

Landhuis op de heide

'De Struyckenbergen' is omgetoverd tot een groot huis met ruime living, drie individuele terrassen, 6 kamers met ieder een eigen badkamer en een modern bijgebouw met riante sauna met douches, ook te gebruiken voor 4 extra logies. 

De achtertuin

De natuur die Landhuis 'de Struyckenbergen' omringd, is ieder seizoen fascinerend mooi. De tuin rondom het huis loopt naadloos over in bos en heide die in augustus prachtig paars bloeit.

'de struyckenbergen'-nieuws

'De Struyckenbergen' is geopend in december 2020. Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkeling? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.  

Aanmelden nieuwsbrief 'de Struyckenbergen'

in alle rust werken

Beide huizen zijn ook geschikt voor een verblijf van een klein zakelijk gezelschap. Zo organiseert u rondom de haard in het 'het Manegehuis' zakelijke ontmoetingen in een huiselijke sfeer. Privacy gegarandeerd.