Vergaderen in de winter op het inspirerende landgoed Het Roode Koper in Leuvenum
RESERVEREN
Nederlands

Winterbijeenkomsten

Ook als uw bezoek van zakelijke aard is, geniet u van de warme sfeer op ons landgoed. Onze vergaderarrangementen wisselen met de seizoenen. Heeft u plannen voor een 1e kwartaal meeting of voor een stijlvolle nieuwjaarsborrel?
Dit zijn onze arrangementen:  

BOS-ARRANGEMENT

Dag 1: na koffie/thee ontvangst met croissants en vers fruit, heeft u de gehele dag een vergaderruimte tot uw beschikking. U luncht in ons restaurant en eindigt uw vergaderdag met een sfeervolle borrel rondom vuurkorven. Aansluitend geniet u van een culinair driegangendiner en logeert u in een van onze sfeervolle kamers. 
Dag 2: de dag start met een uitgebreid ontbijt. U vergadert tot het einde van de middag en geniet van een mooie lunch in ons restaurant. Ter ontspanning tussendoor bieden wij u een boswandeling met de natuurgids aan.

Prijs: € 388,00 per persoon
(exclusief btw, geldig tot 31/03/2019)

nieuwjaarsborrel

Een stijlvolle aftrap van het nieuwe jaar? Kom het vieren in een van onze lounges, in het restaurant of bij The Poolhouse.  Exclusief gebruik van het landgoed is ook mogelijk voor bijeenkomsten tot 350 personen. Ons nieuwjaarsborrel-arrangement is inclusief twee uur zaalhuur, vier mooie hapjes van onze sterrenkok en een Hollands assortiment van dranken. Uit te breiden met een feestelijk glas champagne, amuses of andere culinaire hapjes; alles afgestemd op uw wensen.

Prijs: vanaf € 55,00 per persoon
(exclusief btw, geldig tot 15/02/2019)

wijnproeverij

Reserveer aanvullend op uw arrangement een wijnproeverij. Sommelier Maurice Griep laat u al proevend een reis maken langs authentieke wijnhuizen en gerenommeerde domeinen.
€ 40,00 per persoon (minimaal 6 personen, duur: circa 1 uur)

lunch in het bos

Ter ontspanning tussendoor op uw vergaderdag, loopt u zo het bos in. Aanvullend op uw arrangement kunnen wij u de lunch serveren bij de Leuvenumse Beek. Houdt u rekening met verzorgingskosten van € 150,00.

Meer of minder dan twee dagen vergaderen? Vertel ons het doel van uw bijeenkomst en wij faciliteren de juiste setting voor u.

 • Dag-arrangement 09.00 uur - 17.00 uur:  € 97,00
 • Dag-arrangement 09.00 uur - na diner:  € 148,00
 • 24-uurs verblijf (1 overnachting): € 300,00
 • 2-daags verblijf (1 overnachting): € 388,00
 • 3-daags verblijf (2 overnachtingen): € 642,00
 • 4-daags verblijf (3 overnachtingen): € 936,00
 • 5-daags verblijf (ma 09.00u – vr 17.00u): € 1.214,00
 • Subruimte: € 200,00 per dagdeel
 • Prijzen zijn per persoon, exclusief BTW
 • Dag-vergaderarrangement (8 uur) is inclusief (plenaire) zaalhuur, projectiescherm, flipover met stiften, beamer, toegang tot draadloos internet, onbeperkt koffie, thee en mintjes tijdens de vergadering, een mooie lunch en in de middag een schaal met handfruit en energierepen.
 • 12-uurs vergaderarrangement is inclusief bovenstaande plus viergangendiner.
 • Meerdaagse arrangementen zijn inclusief bovenstaande plus viergangendiner en overnachting o.b.v. eenpersoonsbezetting van de kamer inclusief ontbijt.
 • Op aanvraag beschikbaar: laptop € 175,00 per dag, exclusief BTW.
Wilt u reserveren? Bel +31 (0)577 40 73 93

Arrangementen gelden vanaf 6 personen. Onder dit aantal berekenen wij een zaaltoeslag van € 200,00 per dag. Alle  prijzen zijn per persoon, exclusief BTW en exclusief € 2,00 gemeentelijke heffing per persoon per nacht. Prijswijzigingen voorbehouden. Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Indien gewenst, worden deze toegestuurd.