RESERVEREN
Nederlands

Charmant, luxe en privé.

Op en nabij ons landgoed bieden wij twee riante huizen voor een fijne gezinsvakantie of voor een ontspannen weekend met familie of vrienden. Met zwembad en tennisbaan op het landgoed. 

VILLA 'Het Manegehuis'

Afgezonderd op ons landgoed, met uitzicht op het bos, ligt 'het Manegehuis'. Een zonnig gelegen villa met living met open haard, luxe keuken, een eigen sauna en een tuin. De twee suites in de villa zijn geschikt voor 4 volwassenen en 4 kinderen. Het hotel met restaurant, zwembad en tennisbaan is op loopafstand.  

RUST EN PRIVACY

In de omheinde tuin van 'het Manegehuis' treft u zon- en schaduwrijke terrassen. Voor de kinderen is er een schommel, trampoline en groot grasveld. In de avondschemering of de vroege ochtend ziet u herten langs de bosrand lopen en vanuit de hangmat kijkt u naar een heldere sterrenhemel.

Privé-diner

Vanuit de keuken met privé-kok kunnen wij u een diner serveren op het terras met uitzicht op de bosrand. 

REServeren?

'Het Manegehuis' kunt u telefonisch reserveren +31 577 407 393 of via e-mail.

Aanvraag beschikbaarheid 

'DE STRUYCKENBERGEN'

In mei 2020 verwachten wij ‘de Struyckenbergen’ te openen, een prachtig landhuis aan de Stakenberg, drie kilometer van ons landgoed gelegen en uitkijkend over de heide. 

Landhuis op de heide

Momenteel verbouwen wij 'de Struyckenbergen' tot een groot huis met ruime living en 6 kamers met ieder een eigen badkamer. 

De achtertuin

De natuur die Landhuis 'de Struyckenbergen' omringd, is ieder seizoen fascinerend mooi. De tuin rondom het huis loopt naadloos over in bos en heide. In augustus bloeit deze paars, een prachtig natuurverschijnsel. 

RESERVEREN?

'De Struyckenbergen' opent in mei 2020. Wilt u op de hoogte worden gehouden?

Aanmelden nieuwsbrief 'de Struyckenbergen'

in alle rust werken

Beide huizen zijn ook geschikt voor een verblijf van een klein zakelijk gezelschap. Zo organiseert u rondom de haard in het 'het Manegehuis' zakelijke ontmoetingen in een huiselijke sfeer. Privacy gegarandeerd.