The Poolhouse | Landgoed Het Roode Koper Relais & Chateaux
RESERVEREN
Nederlands

The poolhouse

Bijna on-Hollands mooi, dit verwarmde buitenzwembad met bar en restaurant. Met een riant loungeterras met prachtig zicht op de bossen, luxe ligstoelen en parasols voor de schaduw, is dit een heerlijke plek om te ontspannen!

Fris, zilt, zoet… proef de zomer!
DENNIS VAN DEN BELD

The Poolhouse: dat is ontspannen én culinair genieten van zomerse gerechten aan het zwembad. Oók daggasten zijn van harte welkom!

Hotel Landgoed Het Roode Koper - The Poolhouse Personeel

Culinaire zomerse gerechten

The Poolhouse is het tweede restaurant op ons landgoed. Hier serveert onze chef mooie zomerse gerechten, overdag en in de avond. Van een wrap tot een mooie salade en van oesters tot bitterbal. Ook serveren wij heerlijke verkoelende drankjes van een gezonde smoothie tot een mooie champagne.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Gerechten Poolhouse

Te gast voor één dag

The Poolhouse beschikt ook over douches, kleedruimten en lockers en is daardoor geschikt voor de ontvangst van daggasten. Wilt u op een zomerse dag genieten van het geluid van de fluitende vogels in onze tuin, ontspannen een boek lezen bij het zwembad, een duik nemen én u laten verwennen met lekker eten en drinken? Reserveert u dan voor één dag een plekje bij The Poolhouse. Wij ontvangen u graag vanaf 12.00 uur.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Genieten bij de Poolhouse

Arrangement daggasten

Voor daggasten (vanaf  16 jaar) is The Poolhouse geopend op basis van reservering vooraf. Onderstaand arrangement is niet online boekbaar. Belt u ons om te reserveren? +31 (0) 577 407 393

The Poolhouse-dagarrangement: €50,00 per persoon. Dit dag-arrangement is inclusief ligstoel met badhanddoek, gebruik locker, douche, kleedruimte en 1 lunchgerecht naar keuze van The Poolhouse kaart

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Arrangementen Poolhouse
Hotel Landgoed Het Roode Koper - Gerecht Poolhouse
Hotel Landgoed Het Roode Koper - Uitzicht Poolhouse

Loungen op het terras

Genieten van zomer-dishes

  • The Poolhouse is open in de zomermaanden (april t/m oktober). 
  • Gebruik van The Poolhouse door daggasten op basis van reservering vooraf en alleen boekbaar voor volwassen en kinderen vanaf 16 jaar. Ontvangst vanaf 12.00 uur. 
  • Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan.
  • Maximaal aantal volwassenen per reservering Poolhouse-dagarrangement 6 personen.
  • Honden zijn niet toegestaan.
  • Bar/restaurant van The Poolhouse en ook terras zijn allen rookvrij.