Cadeaubon hotel restaurant | Landgoed Het Roode Koper
RESERVEREN
Nederlands

Een onvergetelijk geschenk

Verras uw geliefde, familie, vrienden, collega's of zakelijke relaties met een bon voor een prachtig verblijf op Het Roode Koper. Lunchen en dineren in ons restaurant is méér dan culinair genieten. Logeren voelt aan alsof je ver weg bent van het alledaagse leven. En de prachtige bosrijke omgeving? Die geeft u erbij cadeau.

BON Culinaire lunch

Prijs lunch: € 110,00 per persoon. In ons restaurant of op het terras, beiden met uitzicht op de Engelse landschapstuin en het omringende bos, geven wij onze gasten alle tijd voor een mooie lunch. De cadeaubon voor een culinaire lunch is inclusief ontvangst met een glas champagne en amuse, een 3-gangen lunch met bijpassend wijnarrangement, tafelwater en ter afsluiting koffie/thee met friandises. 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Bon culinaire lunch

Bon Gastronomisch diner

Prijs diner: € 150,00 per persoon. Topkok Dennis van den Beld (1 Michelinster) bereidt verfijnde, op Franse leest geschoolde, seizoensgerechten. De sommelier schenkt er mooie en bijzondere wijnen bij. De cadeaubon voor een gastronomisch diner is inclusief ontvangst met een glas champagne en amuse, een 5-gangen diner met bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee met friandises. 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Bon gastronomisch diner

Bon voor Een volledig verzorgd veRblijf

 Prijs culinair arrangement: van € 210,00 (kamer Comfort) tot € 368,00 (suite) per persoon. Ontspannen en genieten van verfijnd eten: wat een prachtig cadeau voor culinaire fijnproevers. De cadeaubon voor een culinair arrangement is inclusief één overnachting in een van onze sfeervolle kamers inclusief uitgebreid ontbijt, ontvangst met een glas champagne en 's avonds in ons restaurant genieten van een mooi vijfgangendiner.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Bon volledig verzorgd verblijf

Bon voor een dag bij The Poolhouse

Prijs dag-arrangement The Poolhouse €50,00 per persoon. The Poolhouse met verwarmd buitenzwembad, bar en restaurant, is in de zomer de ultieme ontspanningsplek op ons landgoed. Dit dag-arrangement is inclusief ligstoel met badhanddoek, gebruik locker, douche, kleedruimte en 1 lunchgerecht naar keuze van The Poolhouse kaart

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Bon dag bij Poolhouse