Cadeaubon hotel restaurant | Landgoed Het Roode Koper
RESERVEREN
Nederlands

Een onvergetelijk geschenk

Verras uw geliefde, familie, vrienden, collega's of zakelijke relaties met een cadeaubon voor een prachtig verblijf op Het Roode Koper. Lunchen en dineren in ons restaurant is méér dan culinair genieten. Logeren voelt aan als ver weg te zijn van het alledaagse leven. En de prachtige bosrijke omgeving? Die geeft u erbij cadeau.

CadeauBON Culinaire lunch

Prijs lunch: € 130,00 per persoon. In ons restaurant of op het terras, beiden met uitzicht op de Engelse landschapstuin en het omringende bos, geven wij onze gasten alle tijd voor een mooie lunch. De cadeaubon voor een culinaire lunch is inclusief ontvangst met een aperitief en twee amuses, een 3-gangen  warme lunch met bijpassend wijnarrangement, tafelwater en ter afsluiting koffie/thee met friandises. 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Bon culinaire lunch

cadeauBon Gastronomisch diner

Prijs diner: € 200,00 per persoon. Topkok Dennis van den Beld (1 Michelinster) bereidt verfijnde, op Franse leest geschoolde, seizoensgerechten. De sommelier schenkt er mooie en bijzondere wijnen bij. De cadeaubon voor een gastronomisch diner is inclusief ontvangst met een aperitief en 2 amuses, een 5-gangen diner met bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee met friandises. 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Bon gastronomisch diner

cadeauBon voor Een volledig verzorgd veRblijf

 Prijs culinair arrangement: vanaf € 558,00 voor twee personen. Ontspannen en genieten van verfijnd eten: wat een prachtig cadeau voor culinaire fijnproevers. De cadeaubon voor een culinair arrangement is inclusief één overnachting in een van onze sfeervolle kamers inclusief uitgebreid ontbijt, ontvangst met een glas champagne en 's avonds in ons restaurant genieten van een mooi vijfgangendiner.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Bon volledig verzorgd verblijf

ontspanning in de natuur

De natuur die het landgoed omringd is prachtig. Ieder seizoen weer. Het Leuvenumse Bos is een van de oudste natuurgebieden in ons land. Vanuit het hotel starten wandel-, fiets- én ruiterroutes. Het Roode Koper biedt alle ingrediënten voor een weekend vol ontspanning. 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Bon dag bij Poolhouse