Een cadeaubon voor een verblijf op Landgoed Het Roode Koper is een onvergetelijk cadeau om te schenken aan geliefde, familie of vrienden.
RESERVEREN
Nederlands

BON Culinaire lunch

Prijs lunch: € 85,00 per persoon. In ons restaurant of op het terras, beiden met uitzicht op de Engelse landschapstuin en het omringende bos, geven wij onze gasten alle tijd voor een mooie lunch. De cadeaubon voor een culinaire lunch is inclusief ontvangst met een glas champagne en amuse, een 3-gangen lunch met bijpassend wijnarrangement, tafelwater en ter afsluiting koffie/thee met friandises. 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Bon culinaire lunch

Bon Gastronomisch diner

Prijs diner: € 120,00 per persoon. Topkok Dennis van den Beld (1 Michelinster) bereidt verfijnde, op Franse leest geschoolde, seizoensgerechten. Sommelier Maurice Griep schenkt er mooie en bijzondere wijnen bij. De cadeaubon voor een gastronomisch diner is inclusief ontvangst met een glas champagne en amuse, een 4-gangen diner met bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee met friandises. 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Bon gastronomisch diner

Bon voor Een volledig verzorgd veRblijf

 Prijs culinair arrangement: van € 200,00 (kamer Comfort) tot € 350,00 (suite) per persoon. Ontspannen en genieten van verfijnd eten: wat een prachtig cadeau voor culinaire fijnproevers. De cadeaubon voor een culinair arrangement is inclusief één overnachting in een van onze sfeervolle kamers inclusief uitgebreid ontbijt, ontvangst met een glas champagne en 's avonds in ons restaurant genieten van een mooi vijfgangendiner.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Bon volledig verzorgd verblijf

Bon voor een dag bij The Poolhouse

Prijs dag-arrangement The Poolhouse €40,00 per persoon. The Poolhouse met verwarmd buitenzwembad, bar en restaurant, is in de zomer de ultieme ontspanningsplek op ons landgoed. Een bon voor een dag-arrangement bij The Poolhouse is inclusief ligstoel met badhanddoek, kop koffie, gebruik locker, douche, kleedruimte en een tegoed van €20,00 te besteden aan een of meerdere gerechten of small bites van The Poolhouse menukaart. 

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Bon dag bij Poolhouse

Een onvergetelijk geschenk

Verras uw geliefde, familie of vrienden met een cadeaubon voor een onvergetelijk verblijf op ons landgoed. Lunchen en dineren in ons restaurant is méér dan culinair genieten en logeren op Het Roode Koper voelt als ver weg zijn van het alledaagse leven. En de prachtige bosrijke omgeving? Die geeft u erbij cadeau.

Cadeau vol pure verwennerij

De cadeaubon is een prachtig geschenk voor een verjaardag, een huwelijksviering of een andere feestelijke gelegenheid. De bon wordt feestelijk ingepakt en aan u of de ontvanger toegestuurd en kan ook ditigaal worden toegestuurd.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Cadeaubon

Bon naar wens

U kunt een cadeaubon ook aanvullen met een mooie bos bloemen op de kamer (vanaf € 20,00), een dag fietshuur met routekaart (€ 17,50 per persoon) een mooie picknickmand (vanaf € 18,50 per persoon) of u kunt een bon naar eigen wensen samenstellen.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Cadeaubon naar wens

Cadeaubon bestellen?

Om de cadeaubon te bestellen, kunt u ons bellen op +31 (0) 577 - 40 73 93 of een e-mail sturen met de gewenste inhoud van uw cadeau. De geldigheidsduur is één jaar en kan door de ontvanger zelf bij Het Roode Koper worden gereserveerd en ingeleverd.

Hotel Landgoed Het Roode Koper - Cadeaubon bestellen